Dolphin16 Deryagamze benimde fikrim yok ama ben bu hafta bende gebelik kolestazı olduğunu öğrendim o yüzden haftaya 38 haftalık olucam suni sancıyla bebeği alıcaklar
Nslhn_dyg Deryagamze kullanılan ilaçlardan olma ihtimali yüksek bnm de sadece ast alt yükselti ilaçları bıraktıktan sonra düşmeye başladı şuan normal değerde
nzlbrn Deryagamze usg de karaciğer ve safrada sorun görülmediyse bazen ilaçlara bağlı ve demir eksikliğinden de yükseliyor
Deryagamze Masym34 hayır yüksek çıkınca tüm takviyeleri bıraktım. Bir gastroya görüneceğim. Kolestaz olmadığına çok sevindim. İnşallah geçici bir durumdur
Masym34 Benimde öyleydi 150-200 lerdeydi de hatta gastroya da gittim bişey çıkmadı kullandığım ilaçları bıraktım sonra az az inmeye başladı
Deryagamze Dolphin16 hangi ilaç bir de hangi doktor verdi, kadın doğumun mu gastro ya da dahiliye mi?
Nslhn_dyg Deryagamze alt 200 dü tatlım ast 150ydi ben iğne ve bebeği vücudum atmasın diye bi ilaç kullanıyordum ikisi çok yükseltti değerlerimi
Nslhn_dyg Deryagamze hayır tatlım ultrason falan çekildi ilk dönemlerde ilaçlara bağlı yükseliş dediler 12.haftaya kadar kullandım ilaçları sonra bıraktım 25. Haftada normale döndü değerlerim
seizetheday Deryagamze anladım ben pankreatit geçirmiştim de acaba öyle bir şey mi diye düşündüm bunu bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun 🌸