Ebbruc Yrnaltnkalp çalışan bi anneysen çok işe yarar ama evdeyim sürekli diyosan manuel pompa da iş görür canım
Meyranas -Aa80- elektrikli tabiki Manuel upraştırıcı bide ilk doğum yaptığınız zamanlar hiç sağmıyor elektrikli çok kolay rahat
Yrnaltnkalp Ebbruc evdeyim evdeyim sürekli bakayım şu uygun fiyatlı olan elektrikli biraz aklıma yattı gibi yada lansinoh indirime girer belki tekrar bekleyim
Ebbruc Yrnaltnkalp doğuma daha varsa bence de bekle, e bebekte indirim çok oluyo lansinohta. Şubatta illaki indirim olur
-Aa80- @Ebbruc elektrikli göğüs pompasını manuel al diyorlar ama bende uğraşmak istemiyorum manuel insanı çok yoruyor
Ebbruc -Aa80- ben 7 ay kullandım canım manuelde kullandım elektrikli de kullandım. Her gün süt sağdım üstelik 2 saatte bir ve asla manuelden verim alamadım. Bebeğine tek bakacaksan kesinlikle elektrikli al, çünkü hem bebeğinle ilgilenip hemde manuelle süt sağmak aşırı zor oluyo
2024annesi -Aa80- ben kiwi markası için yorumlarda düşük puanlıları okudum orada birkaç aydan sonra çekim gücü azaldı gibi yorumlar gördüm. sanırım ilk kullanımı kadar biraz da dayanıklı olup olmayacağına bakmalıyız. Almışken en azından süt kesilene kadar bizi idare etmeli diye düşünüyorum.
2024annesi Arkadaşlar elektrikli pompa uzun süre kullanım sağlamış ürün tavsiyeler olursa çok iyi olur , birçok yorum okuyorum çok iyi diyen de var işe yaramıyor diyen de, en iyisi deneyimli annelerden fikir almak :)
Tazeanne68 -Aa80- ben elektrikli acuranin olanı aldım hem şarjlı hem en uygunu oydu eşimde denedim😃 çekimi de güzel kademeli yorumları da güzeldi inşallah pişman olmam
Lavinya_21 -Aa80- ben manuel aldım hem ugrastırıcı hemde 10 gün kırıldı. Allahtan bebegım hastaneden taburcu oldu da daha lazım olmadı
Tazeanne68 -Aa80- forum a girince sol üstte üç çizgi var üst üste orda resim yükle butonu var oraya tıklayın ordan yükleyebilirsiniz