Ebrulim123 Kızlar ben ilk başlarda pamuk kullanicam ancak daha sonraki süreçlerde ıslak mendil de lazım olacak birkaç paket almak istiyorum kullananların önerileri nelerdir içeriği temiz pisik yapmayan birkaç marka önerebilir misiniz?
Boncukk123 Ebrulim123 sleepy bio natural aldım trendyoldan canım bende nasib olursa pamuk kullanmak istiyorum ama hastane çantası için ve dışarıda lazım olur diye aldım 3 paket
Ebrulim123 Boncukk123 evet bana da herkes sleppy ve Molfix önerdi birkaç paket alayım dedim ama ilk pamuk kullanın pişik olmuyor diyorlar o yüzden pamuk aldım .
Boncukk123 Ebrulim123 bende aynı sekılde canım pamuk kullanmak istiyorum ama hastanede gerekli diye ıslak mendil içeriği iyi bsey almak istedim burada okudum kaka yaptıktan sonra pamukla silsem bile pişik oldu diye o yüzden ilk zamanlar düzen oturana kadar pişik olur muhtemelen ama bende en aza düşürmek için ve daha saglıklı olduğunu düşündüğüm icin pamuk kullanmak istiyorum
Boncukk123 Ebrulim123 evet evet benim de oyle okuyorum bakıyorum araştırıyorum o sekılde karar veriyorum canım ☺️🌸