Meryemcakmak01 Kızlar bugün 23+0 ım 54 ile hamile kaldım…. 57 dim geçen hafta bugün bi çıktım 60 olmuşum karnımda epey çıktı seviniyorum çok kilo almadım diye ama Böyle giderse napıcam yediklerime de dikkat ediyorum ekmek şeker tüketmiyorum nasıl oldu anlamadım 😂😂
damlacgul Meryemcakmak01 benim de öyle oldu ya 18 haftaya kadar hiç kilo almadım ondan sonra bi anda şiştim hem kilo olarak hem de karnım büyüdü 24+5 teyiz şu an toplamda 5 6 kilo aldım ama bir anda yani hepsi 😂
Blueberry0 Meryemcakmak01 benimde öyleydi ya 56 ile hamile kaldım 1 hafta önce 75 kg ile doğuma gittim dkdjdj ama inan doğumdan sonra gidiyor 🙈😊
Aysusenn Meryemcakmak01 ben 56 ile hamile kaldım 80 e yaklaştım 🫨 ama takmıyorum illaki vericem bu kiloyu bebeklerimiz sağlıklı olsun da ❤️
Meryemcakmak01 damlacgul bana da öyle oldu canım bebek büyüyor ya ondan herhalde bide havalar soğudu yürüyüş yapamıyorum yüzüm falan da şiş ödem oldu herhalde diye düşünüyorum
damlacgul Meryemcakmak01 ben yapıyorum yürüyüş şişlik falan yok şu an ayaklarda hafif var ayakkabılar sıkıyor ama. Bi de bacaklarım çok çabuk uyuşuyor
Meryemcakmak01 Blueberry0 canım benim de öyle 2.hamileliğim ilkini fazlasıyla verdim ha yine veririm ama ilkinde çok iştahıydım bunda iştah yok yediklerime dikkat de ediyorum ona şaşırdım nasıl aldım diye ☺️
Tugcedora Bende 18 haftalık hamileyim 1 kilo almışım inşallah çok almam ya 🤣 oğlumda 11 kilo almıştım
damlacgul Meryemcakmak01 öyle oluyor ya bi anda alınıyor bi haftada 5 kilo aldım sonra bi daha almadım bakalım son aylar çok alırız gibi
Ayse_gul46 Ben gebe olduğumu öğrendiğim ay 4 kilo aldım 😁 15 haftalık hala ayni kilodayim ama şoklar yaşamıştım yıllarca 52 kiloyu gecmezdim çünkü