Leylaaaaa YesimAykut bende pkos var buna uygun bir diyetisyene gidiyordum bana soğan suyu yerine nane çayı vermişti sabah akşam nane çayı içtim. 3 aylık süreçte adetim düzene girdi ve şuan 7+3 hamileyim. Sizinle de paylaşmak istedim 🤗
Asyarslan60 Leylaaaaa merhaba normal bildiğimiz nane mi yoksa özel bi çay karışım vs mi bilgi verir misiniz
Ceylan634 YesimAykut üzgünüm bebek karnımda olmüş gelişmemis tibkürtaj oldum hakimizda hayirlisi olsun ama hala umudumh yitirmedim elbet birgün yine olucak🤰🤰🤰😔🥺
metemom_ YesimAykut canım benim iki buçuk yıl olmadı sadece sabahları aç karnına soğan suyu içtim akşamları da bol bol incir yedim ve o ay hamile kaldım denemek istersen inciri de dene inşallah Allah’ım sana ve isteyen herkese nasip eder 😊
metemom_ YesimAykut ben o ay hayatımdan kahveyi çayı şekeri çıkarmıştım kuru incir yedim hergün sabah akşam
yilanbasmedusa YesimAykut doğum kontrol haplarının iyileştirmeyip aksine bi tık büyüttüğü kistlerim soğan suyuyla geçti, şekeri de kesmiştim ♥️
YesimAykut KubosMH ya ne güzel, bayağı var hamile kalan okuyunca şok oluyorum okudukça çok teşekkür ederim yazdığınız için🥰🥰