YesimAykut Kızlar soğan suyuna başladım bu ay, öncesinde 3 kez klomen çatlatma iğnesi denedim ve 2 kez de aşılama olmuştum, 4 yıldır denemediğim soğan suyunu bu ay denemeye karar verdim😁😁
Merve-metin YesimAykut ayy bunu duydum ama tadı iğrençtir diye hiç deneme cesaretim yok ben Hayıt tohumu demleyip içiyorum canım
gizem-cbn YesimAykut ben adet söktürücü olarak içiyodum adetim olmuyodu pcostan dolayı yine adetim olsun diye içtim adetim oldu o ay da hamile kaldım
Ceylan634 YesimAykut soğan suyuyla hamile kaldım ikinci gebelim hormon bozuken hamile kaldım😅sağın kuru sayesinde şimdi 7 hft 6 günlük
yilanbasmedusa YesimAykut doğum kontrol haplarının iyileştirmeyip aksine bi tık büyüttüğü kistlerim soğan suyuyla geçti, şekeri de kesmiştim ♥️
-Burcu45- YesimAykut ben iki kere yapmıştım canım 10 günlüktü sanırım sabahları kaynatıp içiyordum İbrahim Saraçoğlu kürüydü düzenli yaptım sonra saldım ikiden fazla yapmadım bi kaç ay sonra etkisini gördüm sanırım Ekim gibi yaptım ocakta hamileydim rastgele yazını görünce yazmak istedim şuan bebeğim kucağımda uyuyor 🙏Umut olsun sana 💕
scucer YesimAykut ben degil ama yengem 4 sene sonra sogan suyu denemisti hemencecik hamile kaldi bilemiyorum etkisi nedir ama iceriyi guzelcr temizledigi dogru 🤭
Kaderozy YesimAykut vallahi tesadüfmudur bilmem ama ben soğan suyu bir kaç gün içmiştim o ay hamile kalmıştım ama birşey daha yapmıştım ben tesadüf mu oldu yoksa ikisinden biri tuttu mu bilmiyorum
YesimAykut Adenala 4 yıldır denemedim acaba gerçekten soğan suyu etkili olur mu, siz denediniz mi soğan suyu yada iyi geldiğini gördüğünüz oldu mu
YesimAykut -Burcu45- Teşekkür ederim canım, inşallah ben de faydasını görürüm 🙏 ben de 10 gün yapacağım sabah akşam, bugün başladım hayırlısı 💗😌
YesimAykut Merve-metin inan soğanın çok kokusu gelmiyor hayıt daha çok kokuyor beni zorluyor içerken, soğan suyu daha kokusuz🙂
YesimAykut Adenala ayyy inanmıyorum, bu kadar faydalı mı yaaa🌼🌼 maşallah bana da nasip olsun inşallah 🙏
Merve-metin YesimAykut Allah Allah ben Hayıt çayını çok rahat içebiliyorum hiç kokusu gelmiyor bana bunu yazan çok olmuş ağır kokuyor diye belki ben çayı da kahveyi de şekersiz içiyorum onun etkisi olabilir bana tadı normal gibi geliyor canım
Adenala YesimAykut Kız niye inanmıyon 😂 burda herkese tavsiye ettim tabi veren Allah bunlar vesile sadece dene 1 2 aya kalmaz inşallah
YesimAykut Adenala 4 yıldır klomen femara yok çatlatma iğnesi bişeyler deneyip duruyorum keşke deneseymişim önceden, biraz kocakarı işi geliyor ama denemekten zarar çıkmaz
Adenala YesimAykut Kız İbrahim Saraçoğlu bu dediğini duymasın alternatif tıp diye bir gerçekte var belki şifan buradadır denemeden bilemezsin benimde 3 yıl olmadı