damlacgul Benim 28 nisanda 40 hafta dolmuş oluyor bakalım bebişimiz ne zaman gelecek, var mı bana yakın zamanda doğum yapacak olanlar. Nasıl gidiyor hazırlıklar hamilelik cinsiyetler ne
Cigdem5852 damlacgul benimde aynı 28 Nisan erkek bebek olucak inşallah rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
paradise35 damlacgul benimde 26 Nisan görünüyor. Erkek cinsiyeti de. hazırlıklar tam gaz devam :D bitmiyordu eksikler neyse ki zaman var.Sizin nasıl gidiyor cinsiyeti nedir?
damlacgul Cigdem5852 benimki de erkek. İnşallah vakitli zamanda sağlıkla kucağımıza alırız. Hazırlıklarınız nasıl gidiyor alışveriş yaptınız mı bebek odası kıyafetler vs hazır mı
damlacgul paradise35 benimki de erkek. Park yatak ve bebek arabasını aldım bi de dolap alıp odasını yapıcam inşallah ama daha başlamadım onlara kıyafet de aldım biraz. Çok şükür şu anda bir sıkıntım yok her şey yolunda gidiyor arada ağrılarım oluyor ama o da çok zorlamıyor şimdilik. Bi de uykusuzluk var gece asla uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum
Cigdem5852 damlacgul amin inşallah benim 2. Gebeliğim ilki kızdı herşeyi hazır odası arabası o yüzden kıyafete daha başlmdm ama 30. Hafta itibari ile bşlycğm inşallh
paradise35 damlacgul hayırlısı olsun zaman biran önce geçsin kavuşalım istiyorum. Bizle haftası aynı olup cinsiyet erkek olan 5. kişisin demekki bizim haftamız erkek haftasıymış
tugba0090 Kizlar şuan 25+3um nisan 10-15 arası ikinci sezeryan olacağım bebek hareketlerniz nasıl benim iki üç gün durgun ve yavaş oluyor sonraki iki üç gün gece bile uyutmuyor sizde durumlar ne iki gündür yine durgun benimki kız bebek❤️
ipeklinaismom tugba0090 bizimde kız hiç durmuyo maşallahı var arada yukarı dayaniyo kaburgalarimi acitiyo takiliyo geziyor içerde valla 🤣
ozgekader damlacgul bizimde Nisan 14,19 arası tahmini ama hanım efendi ne zaman gelmek ister bilemiyoruz tabi 😊
hayalim35 damlacgul 23 nisan görünüyor cinsiyet göstermiyor şuan için çok şükür iyi gidiyor salı randevum var