Nes96 Merhaba kızlar Anadolu yakasında önerebileceğiniz perinatolog var mı detaylı ultrason için hangi dr a gittiniz , memnun kaldınız mı , güncel fiyatlar nedir ? Bilgilerinize ihtiyacım var 🥹
Tugce-K Nes96 kaç kez ben de bu başlığı açtım adam gibi yazan yok. Kocasıyla kavgasına, eltisiyle atışmasına cevap yazıyorlar🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Emel_34 Nes96 ben emseye gıtmıstım memnunum 2000 lıraydı suan zam gelmiş olabılır arayıp ıgrenebılırsınız yengemde cıhan tıp Cüneyt beye gıtmıştı oda memnun kalmıştı 1500 du ozaman Sımdı oda zamlanmıstır
ozgekader Nes96 Ben Pendik medipolde perinatoloji bölümüne detaylıya gittim doktorum erkekti normalde erkek doktora gitmek istemem ama adam kafasını çevirip bakmadı bile İşinde çok iyi detaylıca bakıyo bir sorun görürse güzelce anlatıyo sizde sorabiliyosunuz biraz yüzsüz gibi kaba duruyo bakınca ama bir sorun yaşadım yarım saat 45 dk kadar sürdü renkli ultrason kağıdıda veriyo Benim bebeğimin kalbinde delik gördü ben 21+6 gitmiştim delik gördüğü için beni tekrar kontrole çağırdı 6hafta sonrası için yani bir sorun görürse tekrar görmek falan isterse herşeyi söylüyo 1690 tl bi ücret ödemiştim 😊
zeynepsg Nes96 yarın gideceğim ben de gittikten sonra önerimi söylerim MedicalPark Göztepe Prof. Dr. Cihan Çetin. Ücret olarak 3.350₺ dediler.
ozgekader Tugce-K çok haklısın onun için ben postu görmüşken yazim hemen Ben Pendik medipolde perinatoloji bölümüne detaylıya gittim doktorum erkekti normalde erkek doktora gitmek istemem ama adam kafasını çevirip bakmadı bile İşinde çok iyi detaylıca bakıyo bir sorun görürse güzelce anlatıyo sizde sorabiliyosunuz biraz yüzsüz gibi kaba duruyo bakınca ama bir sorun yaşadım yarım saat 45 dk kadar sürdü renkli ultrason kağıdıda veriyo Benim bebeğimin kalbinde delik gördü ben 21+6 gitmiştim delik gördüğü için beni tekrar kontrole çağırdı 6hafta sonrası için yani bir sorun görürse tekrar görmek falan isterse herşeyi söylüyo 1690 tl bi ücret ödemiştim 😊
Nes96 Tugce-K o kadar haklısınız ki. o tarz paylaşımlara olan ilgi yapılan yorum bu tarz açtığımız postlara yapılsa muhtemelen aynı soruları sorduğumuz bu postlardan bu kadar çok açma gereğinde bulunmazdık
Nes96 ozgekader çok iyi canım çok sevindim doktorun adı ne ? Ve ben şu an 18+ 4 üm şimdi arasam acaba 22. Haftaya randevu bulabilir miyim sence sen kaç hafta önceden aradın ?
Melek1818 ozgekader Nes96 bende Pendik medipole gidiyorum saadet hanima 12 -4 gunluguz 3gebeligim cinsiyetini pazartesi öğreneceğiz kızlar kaç haftalıkken yaptırdınız acaba
ozgekader Nes96 ben 20 haftalıkken falan aradım galiba siz arayın gününüzü hesaplayıp alabiliyosanız veriyolar düşünün ben 21+6 da 12ayın 14ünde gitmiştim onun ertesi günü Ocak için randevu almıştım arayıp sorabiliyonuz ama siz sadece haftanızı hesaplayın öyle arayın 😊doktorun adı Khayal Ismailov ücret değişmişmidir hiç bilmiyorum onuda arayınca sorun 😊
Seymacelebi Merhaba 🌸 Ben detaylı ultrasonu perinatolog Cem Turan’da yaptırmıştım ekim ayında. Yeri maltepede muayenehanesi var çok memnun kalmıştık kendisinden her şeyine ayrı ayrı bakıp bilgi verdi 🌸 2750₺ ödemiştik o zaman güncel fiyatı nedir şuan bilemiyorum 🤍
zeynepsg Tugce-K Bugün MedicalPark Göztepe Prof. Cihan Çetin’e gittim kızlar. Ben memnun kaldım. Tatlı naif bir adam. Muayene öyle 40 dk filan sürmedi 25 dk sürdü öncesinde iştah beyaz şeklinde bebeğin tüm her detayını inceledi asistanı ölüçümleri yazdı. Öncesinde bana siz bu terimlerden anlamayabilirsiniz ben size izah edeceğim sormasında dedi. Ama her baktığı bölgeyi tek tek söyledi örneğin elleri burası , kalbi burası vs. Benim bebeğim çok şükür yüzünü direk gösterdiği için direk renkli fotoğraf alabildi. O biraz bebekle alakalı bir durummuş benim bebeğim sağ olsun kolaylık sağladı doktora be bize tüm organlarını ve yüzünü o yüzden çok uzun sürmedi
Melek1818 ozgekader Allah’ım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah benimde 2oglum var bakalım bu ne olacak hayırlısı gönlüm kız ister ama erkekte olursa üzülmem demekki hayırlısı ogleymis