Rabiaaaa Dişim çok ağrıyor hemde dayanılmayacak kadar çok.. napıcam bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin 😔
Guloo68 Rabiaaaa Dişçiye git canım çekiyorlar çürük falan varsa enfeksiyon varsa ilaç veriyo ağrısını çekmek zorunda değilsin kendine eziyet etme.
Duygucoban Rabiaaaa canim bende cok yasadim agri kesici igne bile vuruldum kac haftaliksin ben 15 haftamda hemen yaotdum iki kanal hemde doktorlar izin veriyor genelde cnku onun intihabi bebege gecmesii daha kotu zaten simdi ignelerde adrenalin yok o yuzden sknti olmuyir
SemaCan Rabiaaaa 13. Haftada gitmiştim kanal tedavisi yapıldı. Röntgen kurşun önlükle çektirebilirsin dedi doktorum. Geçmiş olsun 😑😑
Berra 3 ay bıttıkten sonra yapılabılır ben 15 haftalıkken bir kanal tedavısı ve dolgu yaptırdım. Kanal tedavısınde röntgen cekılmedı . Doktorum zaten yaptırabılırsın dedı.
Rabiaaaa Duygucoban 27 haftalık hamileyim canım dişçi bir şey yapamaz diye gitmiyordum bir problem olmuyorsa gideyim o zaman 😊
gulcins Bende diş çekimi yaptırdım Doktorum diş çekiminden 3 gün öncesi ve sonrası antibiyotik kullanmamı önerdi o şekilde lokal anestezi ile çektirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım