Gul2769__ fatmaacar123 evet evet intgramdada gördüm baya biseyler.yapmis.ya şaşırdım uzman bir doktor olduğu belli
Gul2769__ fatmaacar123 çok iyi yapıyorsun gerçekten ben öyle yapmadım kaynanamls oturuyorum her işi yaptim pişmanım şimdi hep yatıyorum uzanıyorum kaynanam benim evimde
Gul2769__ fatmaacar123 tam vakti belli deil ama eğer kanamasiz geçerse Allah’ın izniyle 37 38 haftada doğuma alırım dedi doktorumuz ama ani bir kanama olursa Allah korusun 36 da 35 te alır doğuma hastanede yatiyorken 35 te alırım dedi ama kanama durunca 37 ye kadar bekleyecez dedi bebiş tam gelişimini tamamlasin sonra defi
Gul2769__ fatmaacar123 gaziantepteyim canım doktorum Arif deniz oda senin doktorun gibi uzman çok iyi bir doktor
Gul2769__ Defne-9080 aminnn amin aminn canım 🤲🏻sağ salim bizlerde bebeklerimiz de iyi olalım iyi çıkalım doğumdan 🤲🏻sornada sağlıkla büyütelim miniklerimizi sen şuan ne durumdasın kaç haftaliksin
Defne-9080 Gul2769__ 28+3 deyim şu an kan serumu takılmaya başlandı kanım düşük olduğu için gece uykularım bozuldu bacak ağrılarım yüzüne buna şükür genede oğluşum iyi tek tesellim de bu zaten 😊
Gul2769__ fatmaacar123 yok sadece geçen hafta çarşamba günü gittim enfeksiyonum var diye doktorum ilaçlar bitsin kanama olmazsa iki hafta sonra gel dedi ilaçlar bitince yani🌸sekiz gün sonra falan gidicez tekrar
Gul2769__ fatmaacar123 yok yok normal kontrol canım doktorum kanama falan olmazsa üç hafta sonra alacak ama kanama olursa gün verir sekiz gün sonra normal kontrole gidicem gün verir diye düşünüyorum gittiğimizde ☺️
Gul2769__ Slc ayyyy aminnnnn inan sürekli uzanıyorum oturmuyorum bile fazla oturunca karnıma cokmuyorum bir kemiklerim açılsın diye bir iki dakikalık ev içinde yürüyüş yapıyorum 🤲🏻inşallah bu söylediğin sey gerçek olur yaa🤲🏻🤲🏻👼🏻🤰🏻