hayalim35 Seda_nur4760 bn 2 çocuğumda yaptırdım çok şükür bi sıkıntı olmadı 25+2 haftalığım salı günü yaptırdım yararlı bnce
tuzlulimoon tugcesakzci yapılıyor. Bir tanıdığımın doktoru yaptırmadı diye kızıp 35.haftasında yaptırmştı ordan biliyorum😂 Biz de şaşırmıştık zaten doğacak ne alaka diye😵💫
tugcesakzci tuzlulimoon bazı doktorlar uğraşmıyo canım maalesef ya yine şansını denesin tabii şeker önemli
Seda_nur4760 tuzlulimoon çıktı mı peki ya ben internet te gördüm yüksek şeker bebeği anne karnında ölümüne bile sebeb oluyormuş korktum balla
tuzlulimoon Seda_nur4760 evet çıkmıştı ama süreci tam hatırlamıyorum istiyosanız sorar öğrenirim. Siz de bence doktorunuzu dinleyin onlar hem bizi hem bebeğimizi düşünüyor kötülüğümüzü istemezler.. Ben de çarşamba günü yaptıracağım bakalım heyecanlıyım🤣
Seda_nur4760 tuzlulimoon hayırlısı inşallah cnm bnm haftam gectı yapmazlar bana açlık tokluk kanı verdım bklm sonuç ne. Çıkacak
Ebruarss Seda_nur4760 ben ilkini 12 haftalıkken mecburiyetten yaptırdım diğerini yeni yaptirdim 19 haftalığım Dr istediysr yapar neden yapmasın konusun bir