Yagmurguzel01 Hanımlar canım çiğköfte çekmişti bende aldım yedim yedikten sonra birde ne göreyim poşetin içinde tırtıl ya çiğköftenin içinde yediysem ya varsa içinde ve ben yediysem zorla kusturdum kendimi biraz ama çok korkuyorum bir şey olur mu?
Merve1414 Yagmurguzel01 ciylofteyi nerden aldiniz aldığınız yeri şikayet edin çok guvenmediginiz yerlerden almayın bişi olmaz bence ama tedbir amaçlı gidin isterseniz sabah doktora
Smyye0303 Yagmurguzel01 ya korkma bişey olmaz benim kuruyemise dönmüş senin iş ay o günden sonra yemedim taze çiğ karışık kuruyemiş alıyordum Hergun yiyordum anaaa dut kurusunu basmışlar kuru üzümleri isirmisim yarısını mideme git sen bı baktım bu ne diye beyaz kurtçuklar hepsini attım yedigimjn üstüne bı bardak çay tamam boşver kız bişey olmaz ben yedim sen yine yememissin😀🤣
Yagmurguzel01 Merve1414 ya bildiğim yer hep alıyordum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım çok korkuyorum çok
Anneeadayi3 Yagmurguzel01 korkmayın birşey olmaz bir kaç gün sonra en kötüsü kan verip toksoplazmana baktırırsın büyük ihtimal marulu güzel yikamamislardir
Merve1414 Yagmurguzel01 bişey olan yemiş olsaniz anlardiniz illaki bence ama bı kaç gün sonra kan verin baktırın
Zeyasln Yagmurguzel01 yeşillikleri yıkamamış lar dışarda dürüm yenmez alın porsiyon evde güzelce yıkayın yeşillikleri
Yagmurguzel01 Anneeadayi3 çok korkuyorum hüngür hüngür ağlıyorum ya bir şey olursa başıma ilk defa geliyor böyle bir şey bu zamana kadar hep dikkat ettim her yediğim şeyi güzelce yıkadım dışardan yememeye dikkat ettim canım çekti yiyim dedim başıma gelene bak çok korkuyorum bişey olucak diye
Anneeadayi3 Yagmurguzel01 bence bu şekilde kendinizi yıpratmayin emin olun bu bebeğe daha çok zarar verir doktorunuzun numarası varsa ona danışın isterseniz ama dediğim gibi birşey olabileceğini sanmıyorum ilk trimester zamanı toksoplazma için tehlikeli diyorlar ama o da çok zor bir ihtimal çünkü bebek çok korunaklı bir yerde
Yagmurguzel01 Anneeadayi3 27. Haftadayım canım ilk trimeser zamanında değilim o yüzden çok korkuyorum
Yagmurguzel01 Hilal_blc komik mi sence şu yaptığın yorum içimdeki can söz konusu gelmiş burda dalga geçiyorsun
Yagmurguzel01 16Busra41 inşAllah olmaz uyuyamadım bir türlü korkudan doktoruma yazdım tabi ama saat geç uyanınca bi söylesin bakayım ne gerekiyosa yaparım
Gul_se77 Ben yanlışlıkla bozuk tavuk yemiştim cok sukur bi sorun olmadı sende bu kadar stres yapma stresde etkiler bebegi Allahın izniyle birsey olmaz bide kusturmussun kendini yediysen de cikmistir
Yagmurguzel01 Gul_se77 çok kusturamadım ki az kusturdum bilmiyorum çok korkuyorum uyuyamadım bir türlü
Hilal_blc Yagmurguzel01 komik shshdjdj senin midene gidiyo cocugun midesine degil nasil bi modelsin sen yaa sjdjdjsjsjssj
Yagmurguzel01 Efnan1925 canım tırtılın nesi vitamin bakterilerin mikropların olduğu yerde olan bir canlı bozulan ürünlerde genelde ortaya çıkan bir canlı
Efnan1925 @“Yagmurguzel01” böceklerin protein ve mineral açısından çok zengin çünkü çiçeklerden ve sebzelerden besleniyorlar korkma hiçbir şey olmaz gün içerisinde yediğimiz içtiğimiz her şeyde toz var ve tüm yediğimiz ürünler hormonlu.
Yagmurguzel01 Efnan1925 canım böcek yemek ayrı bir konu ben bildiğin böcek yedim yani böcek kategorisinde bu ve karnındaki canı tehlikeye atar bu durum hamilelik çok riskli ve dikkat edilmesi gereken bir şey bende yemem yemem yemem canım çekti yiyim dedim başıma gelene bak onlarında aldığı para haram zıkkım olsun uğraşıcam ama orayla ben
Ebruarss Yagmurguzel01 benmde günlerdir canım çekiyor hamile kaldığımdan beri yemedim ki normalde bağımlısıyim, bu posttan sonra da öldürseelr yememm
Yagmurguzel01 Smyye0303 ya çiğköftenin içinde varsa fark etmeden yediysem senin bu olay kaç haftalıkken başına geldi
Smyye0303 Senin o tırtıl maruldan falan düşmüştür kesin çok oluyo marulda farkedilmemistir bile iyice yikamiyorlar zaten dışardan yerken on kere düşünmek lazim