2prensesannesiiii deryaa45 manuel almayın cinnet geçirmiştim manuelle arkadaşımda elektirikli vardı idareten kullandım çok güzeldi gerekli bu arada bebek memeyi alamıyor ben çok uğraşmıştım memeyi tutana kadar göğüslerim şişerdi ağırırdı emmediği için sağıp dolaba katardım göğüslerim rahatlardı
Zeynomsu Mervenr00 yok yaa hiçbişeyşn yanına yanaşılmıyo. Kimse de vermiyo ha kaç ay kullanacan sanki kızlar arasında dönebilir bazı şeyler ama hemen bahanr buluyolar gümüş kapağa bile 1000 lira verdim zam gelirse diye. Ben de philips aldım nasıl bilmiyorum hiç iyi çıkar inşallah
Mervenr00 Zeynomsu gümüş kapaklar e bebekte Trendyolda 500du aslında nerden aldınız siz.. bana da bi yakınım verdi gümüş kapağı ilk bebeğimde çok yara olmuştu inşallah bı faydasını görürüz ya🥹 süt sağma makinasıni ilk bebeğimde almıştım sonra kenara koydum 2.de lazım olur diye mesela bu da büyüdüğünde verirm gümüş kapağı da makineyi de birisinin işine yarar en azından ama kimse kimseye bir şeyini vermiyor artık maalesef
Zeynomsu Mervenr00 ya bilmiyorum baya baktım aslında 1000 di. Ya şöyle düşünün ben kullanıp geri veririm zaten bir de herhangi biri değil ki yakın arkadaşın nasıl biri olduğunu bilirsin. Ne bileyim vermiyorlar ya
Krtcm aytencelik benımkı ikili ama bende çogu zaman tekli kullanıyorum yıka kurula uğraştırıyor zaten anca bir biberon doluyo 3 saate bir
2024annesi Zeynomsu o dediğiniz Manuel oluyor, zaman açısından uzun süre alıp el ile ugrastirici oluyor diye biliyorum. Genelde elektrikli öneriliyor. İş yapabilme açısından Manuel daha cazip gelse de belki süt getirmede geciktirir ve zaman alır gibi duruyor.
Zeynomsu 2024annesi yok yok öyle değil takıyosunuz sütyenin içinde elektrikti o çekiyor bmyle elinizle tutmaya gerek yok
bnyogz Deletedmom_112 o konuda bişey diyemem ama ben manuel ile çok zahmet çektim yeteri kadar boşaltamıyordu rahatlayamıyordu ellede sağım yapıyordum ama hiçbir işe yaramadı göğüslerim taş gibiydi. Buharlı su yapıp göğüslerimi oraya doğru tutuyordum rahatlatsın diye yani çok canım acıyordu ama elektrikliyle hastanede sağım yaptıktan sonra yumuşacık oldu aşırı rahatladım
Galya15 deryaa45 kesinlikle gerekli ve bence markası çok önemli kötü bir Marc’a alırsanız göğüsüzü resmen parçalıyor sütü iyi sağlammıyor onun dışında sağdığınız sütü Eds yöntemiyle vermenizi öneririm biberonla verdiğiniz zaman bu sefer meme reddi başlar ama Eds yöntemiyle hortumu göğsünüze bağlayıp çocuğun o şekilde emmesini sağlarsanız gerçekten çok faydasını görürsünüz
deryaa45 Galya15 bu yöntemi bilmiyordum ilk zamanlar için muhakkak araştırıcam inşallah sonrası için gerek kalmaz ❤️
neanladinyurdagull deryaa45 ilk çocuğumda gebeyken almıştım 35 haftalık erken doğdu çocuğum pompa çok lazım oldu 2 ay önce ikinci çocuğumu doğurdum 38 haftalık doğduğundan beri yine pompayı kullanıyorum sütüm fazla emiyor sonrasında pompayla boşaltıyorum lansinoh manuel kullanıyorum aynı şekilde biberonda o lansinoh