Melos066 28+4 haftalıgiz anneler doymuyorum kilom da bebeğimin kilosu da normal ben 58 bebeğim 1 kilo tansiyon şeker vb hastalıklarım yok mutfaktan odaya geçene kadar acikiyorum ve yemeden duramıyorum böyle olan veya hisseden varmı 😂 yokmu bir çözüm 🤦🏻♀️😂
aslhnkrts9 Melos066 26 haftalık olduk bende aynı durumdayım sürekli bişeyler yerken aklıma başka yemediklerim geliyo çok fantastik bi dönem 😂
Canan_bakal0703 Melos066 buzdolabı ile aramda bir bağ var o bağ kocamla aramda oluşmadı doymuyom artı kendi kendime ben yemımi devşirdim diyom 11haftalık olup 11 kilo alan ben.
An53 Ben de 28+2 yim ben de çok acıkıyorum ama sizden farklı olarak ben 17 kg aldım bebek de bugün 1.300 gram
Melos066 An53 benim bebiş de 1200 falan doktor söyledi de tam hatırlamıyorum ay duramıyorum yemeden 🤦🏻♀️
Adenala Melos066 Her mutfağa girişimde dolabı yoklayıp yiyecek şeyler bulup getiriyorum uykum var ama ya yiyemediklerim arkamdan üzülürse diye uyuyamıyorum 😂 dünyayı yedim hala açım
Melos066 aslhnkrts9 evet ya bu akşam ekşi tatlı acı bir arada yedim midem altüst oldu ama hala açım 😂 dolapta şu vardı buda heder olmasın diye diye gidiyoruz bakalım😂
aslhnkrts9 Melos066 😂 şuan ben mutfağı kitledim anahtarı da eşime verdim şeker yüklemem var sabah ve açım yani baya açım ve gerginim 😂
Melos066 aslhnkrts9 ben eşime bana yedirme dedikçe o daha çok yediriyor ye aşkım birşey olmaz yarasın falan diyor daha çok gaza getiriyor benj 😂🤦🏻♀️ bu arada şeker yuklemesi yaptirmadim ben tercih etmedim
Melos066 Adenala Allah gözümüzü doyursun artık valla yemek yiyorum diye ağlıyorum artık Allah sonumuzu hayır etsin 😂
Melos066 Canan_bakal0703 maşallah çok erken ve güzel iştahınız var ben o zamanlar hiç yemiyordum bulantı falan asla yedirmiyordu 20. Haftaya kadar doğru düzgün yemek yemedim sonradan az az şimdi fazlalasti 25. Haftadan beri 😂 valla afiyet olsun bebeğimize kan olsun 🥰