XBirmelekannesiii Ya arkadaş tamam anlarız her uygulamada reklam çıkıyor ama tam post okuyorum reklam hangi posta girersem gireyim hepsinde reklam çıkıyor daha önce bu uygulamada böyle birşey yoktu şu sıralar aşırı oluyor uygulamaya giresim gelmiyor artık
Anasinincani XBirmelekannesiii evet abartılı bir şekilde reklamlar çıkıyor çarpı isaretine basıyorum ama sonra tekrar cikiyor
Pamuk XBirmelekannesiii REKLAM POSTLARINDA: Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Rbytkn HelloooMomy Pamuk REKLAM POSTLARINDA: Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini [biz@mutluanneleriz.com](mailto:biz@mutluanneleriz.com) adresine iletebilirsiniz.
XBirmelekannesiii Pamuk her dakika çıkıyor bir postan cikiyorum diğerine giriyorum reklam diğerine giriyorum reklam atıcam mail adresinize