Hanifeakbayrak ben medipole diyorum Pendik benim ailemde de yengem doğumlarını yaptı ama şöyle bir sorun belki evet iyi bir hastane güzel ama birşey olduğu zaman asla hiç bir sorumluluk kabul etmiyolar bir açıklama yapmıyolar hale hanımdı sanırım benim yengemin gittiği o hastanede çok beğenilen bir doktor ama gel gör ki hata yaptığı zaman bir kabullenme kabullenmeyi geçtim kişiyi bilgilendirmiyo bile ne olduğuna dair doğum sırasında bi hata yapmış ve Kanamadan yengemi kaybediyoduk bütün kadın doğumcular gelip baktı düşünün hiç biri müdahale edemedi başka bir hastaneye gönderdiler yengem toparladı Allaha şükür ama doktorlar ne olduğuna dair ne bir açıklama ne bişey hatta başından göndermek için kötü kötü davrandı telefonları suratımıza kapattı sizi korkutmak tabiki istemem ben ama bir evlat getireceksiniz dünyaya kolay bişey değil herşey olabilir doğum esnasında ki Allahın izniyle hiç bişey olmasın ama ben memnun değilim bende ilk gebeliğimi öğrenince gitmiştim yüşa hanıma sonra hastane araştırıp değiştirdim yüşa hanımda o hastaneden gitti zaten sadece bilgilendirmek istedim
Birde şöyle bi duyum var hep genelde insan soyuyorlar fuzuli para alıyolar gibi şeyler duyuyorum ben açıkçası çok araştırdım sırf yüzyıla gitmemek için. Son tercihimde Pendik medipol oldu