Deli_hatun_7 Gizemavs ikili test üçlü test yapıldı hersey normal çok şükür bu haftada detaylı ultrasonu yapacağız inşallah çok sağol gülüm❤️
Yagmurata24 Ben yurtdisinda yaşıyorum burada detaylı usg 10 dakika sürdü diye bile içime sinmedi tekrar yaptırdım. Detaylı usg çok önemli. 2li 3lu ve 4lu testlerle ayrı kulvarlarda. Biri genetik riski belirliyor biri de yapısal bozuklukları. İhmal etmeyin :)
Miracleee Deli_hatun_7 benim de herseyim iyi çıkmıştı. Devletteki ultrason yeter dedim yaptırmadım 22 haftamda. Sonradan doktor olumsuz şeyler söyleyince 30 haftada yaptırmak zorunda kaldım. Bence yaptırın. Ne olur ne olmaz.
Deli_hatun_7 Miracleee evet çoğu kişi aynı sorunla karşılaşmış Allahım acısını kimseye yaşatmasın inşallah bu hafta yaptıracağım inşallah ❤️
Kloroform Deli_hatun_7 ben daha yeni yaptırdım. Bütün organları tek tek inceliyor dr. Kalp, beyin, böbrekler vs.vs. hatta parmaklarını bile tek tek sayıyor. Eğer imkanınız varsa yaptırın bence 🌺
Deli_hatun_7 Kloroform teşekkür ederim ☺️ evet doktorumda kalbine organlarına bakalım dedi normal ultrasonda hersey normal fakat hersey normal ultrasonda görünmeyebilir dedi bu hafta yapacağız inşallah ❤️
Meralll002 Deli_hatun_7 bende yaptırma taraftarı değildim . Özel hastaneye gidiyorm kontrollere. Doktorum eğer çocuğun herhangi bi sıkıntısı varsa onun farkında olup doğar doğmaz ilgili doktora gösterelim demişti. O gün ilgili doktor hastanede olmayabilir izin gününe denk gelebilir o yüzden sorunu bilirsek ona göre doğumda ilgili doktorları hazır bulundururuz demişti. Buda mantıklı geldi bana açıkçası o yüzden yaptırdım ben sizde yaptırın. Devlet hastaneleri yapıyor zaten.
Deli_hatun_7 Meralll002 devlet hastanesi bana yapmıyor daha önce iki kaybım olmuştu ve şuanki gebelıgım onların gözünde riskli gebelik gibi bana perinatalojiye git dediler yanı riskli gebelık bölümüne yönlendirdiler oraya randevu bulmak çok zor ikili testi devlet yapmadı bana bunuda yapmazlar yani kızım sağlıklı olsun herseyi yaparız inşallah önemli olan sağlık ❤️💕
Esra-dnkts Deli_hatun_7 yavrum ben gittiğim doktor özel bende sağlıkçıyım ve biraz da kiloluyum testlerim temiz çıktı işte ultrason da herşey iyi gözüküyor renkli de de baktık o zaman dedi ki herşey güzel istersen gidip perinatoloji de bir kalp odacıklarına bakmak için gidebilirsin onun haricinde özellikle gitmen gerekiyor demiyorum dedi 21+2 haftalığım şuan
Esra-dnkts Esra-dnkts ama kendim baktırmak istiyorum şuan aile evine geldiğim için kendi doktoruma gidemedim ama gideceğim aklımda soru işareti kalsın istemiyorum ❤️
Deli_hatun_7 Esra-dnkts evet canım bende geçen cuma girdim detaylı ultrasona bizim kız inatcı çıktı kendını göstermedi 1 saat uğraştık kendını göstersın diye sonunda gösterdı herseyıne baktık çok şükür hersey yolunda benim detaylıya girme sebebim oksapar iğneyi bıraktım detaylıya girmeden bir hafta önce bırakmıştım ben bebeğe kan akışı nasıl beslenmesı nasıl dıye yavaşlama varmı diye detaylıya girdim çok şükür beslenmesı normal iğneyide bıraktık çok şükür ❤️