Ankara-58 Kızlar 1 saattir vajinama sancı giriyo gidiyo girdiği zaman Cook canımı yakiyo sizce bu sancı mi vajina agrisi mj
Sealemdar Ankara-58 dogum sancısı olabilir 🙃 ama panik yapmamalısın çok sık dakikalarla olmaya başladığın da doğum başlangıcı diye biliyorum
xhbgns Ankara-58 Bebek kanala girmiş de olabilir doğum sancısı da olabilir kadın doğum acile gitme imkanınız varsa eğer muhakkak gidin son zamanlardaymışsınız doğum başlamış olabilir 🙏🏻
merve_bulut Canım bebek gelmeye başlamış gibi gözüküyor baskı yapıyorsa haftan bitmiş sayılır belinde ağrı var mı peki
merve_bulut Ankara-58 anladım kuşum bende vajina ağrısı çekmiştim meğerse o zaman bebek kanala girmeye başladığı içinmiş öyle demişti doktorum belimede ağrılar girince doğum başlamıştı
Ankara-58 Söyle anlatayım kızlar vajinamdan giriyo agri o an dayanılmaz oluyo 5 10 saniye sonra geciyo
Ankara-58 xhbgns hastane yakın cnm sıklığına bakıyorum şuan eğer 5 dakika yada ağrılar artarsa giderim hastane yürüme mesafesinde yakin
Ankara-58 Demmed ilkinde suyum gelerek gitmiştim acile orda suni başlamıştı ağrım.sizim olmayarak gitmiştim.acile bundan böyle.sanci olunca sancı ne kadar zormuş yada ben ilk gebelikten unuttum sancı felan aklımda kalmadı