SmyyeIremgul 24+4 hamileyim ara ara bebegimin hareketleri azalıyo bu normal bisey mi ilk gebeligim ve hareket etmediginde endiseleniyorum😰
Adhjcinjj SmyyeIremgul bu haftalarda duzensiz olmasi normal endiselenmeyin bende de aynisi oldu buyudukce hareketleri kuvvetlenip duzenli oluyor dinlenin keyfinize bakin
aslivrl12 SmyyeIremgul Bende bazen çok hissetmiyorum 25 haftalığız ilk gebelikte normalmiş doktorum söyledi bol bol dinlenin siz yorulduğunuzda bebekde yoruluyor hiç korkmayın sürekli dua edin dua okuyun rabbim gönlünüze göre versin 🫶🏻
Mylove47 SmyyeIremgul normal bazen olabilir saatte veya günde 10 kez hareket ediyorsa için rahat edebilir bende çok ilkde hissetmiyordum sonra gebelik ilerledikçe bebek büyüyünce hissetmeye. Başladım
Adenala SmyyeIremgul Gündüzleri uyuyor bebişler genelde gece hareket ediyor bu haftalarda gayet normal az hareket 30 dan sonra daha çok hissediliyormuş 🌸
Adhjcinjj Evet endislenmeyin sol tarafiniza dogru uzanip dinlenin kendinizi cok yormayin oda etkiliyor hareketleri
e_blue_sky_a SmyyeIremgul normal. İş yapınca, gezince, o duruyor. O zamanlar bazen 1bucuk gün hareket alamıyor idim. Süt içince geliyordu hareket. 28den sonra 30dan sonra düzene giriyor