Baharoloji EmirAsafMomm 32-33 gibi ama tam hazır olması 34. Hafta oldu sizin erken daha havasız kalır çantada 32. Hafta ideal bence
gokyuzununogrencisii EmirAsafMomm 33+3′ten selamlar 🌸😍 aldım kıyafetlerini amaaa çantayı hazırlamadim daha hiç 🥲
Nur_50 EmirAsafMomm 34-35 hafta keşke geç bırakmasaymışım çünkü eğilip doğrulamıyorsun çok zor oluyor
gokyuzununogrencisii EmirAsafMomm inşallahhhh hazırlıksiz yakalanmam 😂🤦🏻♀️ bayağı bir rahatlık var şuan bende niye bilmiyorum 😊😊 aminnn inşallahhhh sağlıkla kucağımıza alalim hepimiz de ❤️
Fatmanuray_0610 EmirAsafMomm erken bence ya daha senin için ben 30 da kıyafetleri alındı 32 de yıkandı ütülendi 33de hazırladım bir kaç eksiğim vardı 34deyim şuan çocugumun herşeyi tamam benim bir kaç eksiğim var 😁bitmiyordu hareketleri daha güçlü ve gerçekten insan zaman ilerledikçe çok yoruluyor
garass 37 de hazırladım bencee abartmaya gerek yok erken hazırlandığındada zaman geçmez bence bazı şeyler akışına bırakılmalı
Mujmuj-1 35 haftalığız bu hafta başlıycam çok erkende başlanmamalı zaten 2 günlük iş hepsini aldıktan sonra