Sedefomur1 İyi geceler hamisler size bir sorum var hemoroid sorunu yaşıyorsak eğer bu normal doğuma engel mi ilk gebeligimde böyle bir sorun yaşamadım ama bunda ölüyorum resmen ağrıdan oturup kalkamıyorum bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba
bkt_bll3 Sedefomur1 benim ikinci hamileliginde çıkmıştı eğer ilerlemiş ise sorun oluyormuş canim benimki ilerlememisti hastanede biriyle tanışmıştım ona sezaryen günü vermişlerdi
Sibelnogma Sedefomur1 Özelde doktorum doğum anında bir sorun olursa müdahale ederiz zaten dedi. 2. Doğum oldugu için bu bir sezaryen nedeni değil dedi bende yaptım bir şekilde atlattım birseyler kullandım geçti. Şimdi 3. Bebek bakalım nasip işimiz Allah’a kalmış anne olmak çok zor 😞
Kubrayhn Sedefomur1 benim hamileliğimde az vardı ama normal doğum sonrası ıkınmaktan çok çıktı oturamadım bile çocuğumu yatarak emzirdim hep 1 ay sonra hafifledi neredeyse
NarminMirannn Bende böyle konu açmıştım sorun olmaz demişlerdi bana ama ağrıyorsa bilemiyorum bence tedavi lazım
Sedefomur1 bkt_bll3 haftaya çarşamba kontrole gitcem o zamana kadar geçmezse soylicem bende 4 gündür ölüyorum ağrıdan çok kötü bisey ya 😣
bkt_bll3 Sedefomur1 evet bilirim canım ağrısını benim bu hamileligimde olmadı allahtan ben o zaman Hindistan cevizi yağı demişlerdi de sormuştum biraz iyi geliyordu