Merhaba kulak uğultusuyla doktora gittim ve prednol tedavisine başladık kullanan oldu mu aceba. Bebekte yan etkileri var korkuyorum

Seyma8080 prednol kortizol içeriyor kulak uğultusuna kullanıldığını düşünmezdim ben romatizma için emzirme döneminde kullanmıştım ancak bıraktım gebelikte bilemiyorum ben olsam ek bir görüş alırdım bir doktora daha giderdim kadın doğum doktorunuza da sorun mutlaka kullanacaksanız kafanıza göre bırakmayın kortizol olduğu için bir de tuzu azaltın ödem oluşturuyor

26 haftalik gebegmde alerji oldgm icn dokuntulerm gecsn dye igne olarak kullanmstm. Mecbr kalinca oneriyo doktorlar bir sorun olmadi cok sukur

Ilknurda kardesim nezaçan beri bir hangi dozda kullaniyorsun prednolu? Ben de kullaniyorum ama korkarak rabbim bebisıerimizi korusun.benim de romatizmal hastaıigim var

SMZmiracle ben sürekli kullanmıyorum bacağımda ağrı kızarıklık olduğu zaman günde bir adet alıyorum hemen iyi geliyor ihtiyaö halinde kullanıyorum

18 gün sonra

SMZmiracle merhaba gebelıgınız nasıl gecıyor bende prednol kullanıyorum sabah 4 mg aksam 4 mg bende 3 gebelık kaybı yasadıgım icin doktorum verdi bebege gecmıyor degıl mı

5 ay sonra

SMZmiracle salam nasilsiniz? Prednolu gunde kac kez ictiz kac mg? Hamilelik boyuncami ictiniz? Bende as hastasiyim rovmatoloji, gebelik boyukca agrilarinuz oldumu hastaliginizla ilgili?

Fndk33 salam, prednol kullanarakmi dusuk yaptiniz ? Baska hangi ilac kullanirdiz?

24 gün sonra

26Mansura merhaba benim o gebeliğimde son buldu nedensiz bir sekilde. Tüp bebek tedavisine basladık suanda transferim gerceklesti 🌼🙏

4 gün sonra

26Mansura estrofem progeston pretnol farklı ilac ve igneler kullanıyorum tesekkür ederim sizin icinde en hayırlısı olsn🌼