Nutellaa08 Kızlarr.. yerleşme kanaması yaşadınız mı ? Olduysa belirtileri ne oldu , kaç gün önce oldu ? akıntı miktarı nasıldıı? Beraberinde başka belirti yaşadınız mı.. lütfen konuşalım biraz
Espbulut Nutellaa08 benim olmuştu canım pembemsi bir akıntı ve sulu kıvamlı ama çok azdı adetim gecikmişti 4-5 gün kadar sonra oldu peşinden test yaptım pozitif Adet gecikmesi dışında başka belirtim yoktu
Deletedmom004 Nutellaa08 Ben de olmuştu canım açık kahverengi leke geldi iki üç gün. Hastalanmadan 4 5 gün önce hamile olduğumu testle öğrenmiştim, kahverengi leke olunca da hemen doktora gittim.
Asiiye Nutellaa08 benim de adettin 3 4 gün önce koyu kahve leke geldi baska gelmedi adet gecikince test yaptirdm
Nutellaa08 Kızlar benım de 2 gündür lekelenmem oluyor . çok açık kahverengi. adetime 4 gün kala başladı ara ara peçeteye geliyor
Deletedmom004 Nutellaa08 Test yap canım. 5 6 gün öncesinden belli olan kaliteli testler var onlardan al.
Deletedmom004 Nutellaa08 Hamileysen direk doktora gidersin ilaç verir. Ben de hemen gitmiştim. Bana Progestan verdi ve o kesti.
Edaaaaaaaa Adetime 2 gün kala kahverengi lekelenmem oldu sadece 1 gün sürdü cnm ondan öncesinden hamileliğimi biliyordum ama :) inşallah sizde öylesinizdir rabbim nasip eder