gata Eminesahin1 evet maalesef bi kaç kez oldu hastaneye filan yattık şimdi evde yatıyorum 🥺 teşekkür ederim
Eminesahin1 gata çok geçmiş olsun bende bir kere kanama yaşadım ama 8. Haftada çok şükür fitille geçti
Eminesahin1 gata ben çok kustum ya bu sabah hatta yine kustum haftada bire indi ama 7. Haftada başladı 17. Haftaya kadar her gün kusuyordum yiyemiyordum şimdi haftada bire düştü kusmalarım düzeldi çok şükür
gata Eminesahin1 sana da geçmiş olsun canım düzelmesine sevindim inşallah benimki de düzelir çünkü belli başlı bi sorun yok gibi gözüküyor. Kusmak da kötü oluyor yine de azalmış. Benim bulantım oldu ama prilamla geçti 1 buçuk ay filan sürdü zaten
Eminesahin1 gata ne güzel ben hala prilam kullanıyorum ama bazen yinede kusuyorum progestan mı kullanıyorsunuz
gata Eminesahin1 inşallah geçer yakın zamanda bulantınız. Evet progestan fitil kullanıyorum. Tüp bebek olduğu için en baltan beri kullanıyordum zaten proluton iğne de kullanıyorum
Eminesahin1 gata inşallah geçer benimde rahim 2 kat hızlı büyüdüğü için kanama olmuştu çok dikkat edin
Negif Eminesahin1 merhabalar bende 25 haftalığım Bir Kız Bir Erkek bekliyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah biraz yorucu geçiyo ilk gebelik ama ikiz diye sanırım çabuk yoruluyorum ve sürekli idrar sorunu filan var 😅
Eminesahin1 Negif bende de idrar sorunu varya çok fazla tuvalete çıkıyorum normalde zaten çok su içen biriydim hamileyken daha da fazla içmeye başladım tutamıyorum kendimi ama ona rağmen idrar yolu enfeksiyonu oldu anlamadım bende dikkat ediyorum ama
Negif Eminesahin1 bende çok fazla su içiyorum vücut arıyo yani ister istemez benimde oldu idrar yolu enfeksiyonu 18 haftalık falandım tek kullanımlık toz ilaçtan verdiler ama ikinci kez tahlil yaptırmadım geçtimi bilmiyorum önümüzdeki hafta tekrar kan idrar baktıracağım bakalım
Eminesahin1 Negif bende tek kullanımlık ilaç içtim ama hala akıntım çok devam ediyor ve yine tuvaletimi yaparken kasıklarım ağrıyor sağlık ocağında da yaparlar mı idrar tahlili acaba