Kubrakok Mommmmy_ yalancı Kasılmalar yerini düzenli Kasılmalara bırakıyor ve sürekli idrara çıkıyorsunuz bağırsak hareketleriniz artıyor bunlar varsa 2-3 güne doğum başlıyormuş genelde
Cansuutas19 Kubrakok bağırsak hareketleri artıyor derken ben dün 4 saat kadar yürüdüm akşam karnım sürekli guruldadı ishal yok ama kabızlık vardı bende o geçti belirti olabilir mi
Rrover Ben sancımın olduğunu nasıl anlarım acaba inanın bilmiyorum. Şuan rahminde böyle cocuk tekmelemesi gibi bir his var sadece bu sancı mı mesela ya da sancı neye benziyo
Misal26 Suni sancı nasıl veriliyor acaba 25 hafta bitti yaklaştıkça dogum korkusu sardı beni normal mi video vs hiç izlemedim bu güne kadar bugün izledim ice bü korktum o çıglıklar vs 😔
AlnSura Misal26 suni sancı serum her damlasında damladikca açılmani sagliyo agrinda oluyo tabi ama hamsiler alttan afedersn parmakliyolr açılma olmusmu diye
Cml2701 Cansuutas19 benimde 40 görüyor ama nedense yok diyorlar canım anlamadım ki neye göre bakıyorlar
Kubrakok Cansuutas19 rutininizde 1 kere çıkıyorsanız 2-3 e çıkar biraz da ishale yakın olurmuş ebe öyle anlattı