kbrnrblt Anne18 ben gittim memnun kaldım her leyine detaylı bakıyor göremediğinde tekrar gelmemi istemişti iletişimi de iyi sadece biraz yoğun bir doktor
Busra221 Anne18 bende gidicektim fakat doktorum reyhana git dedi . Keşke serdar beye gitseydim bende ozamanlar araştırdım herkes serdar beyi tavsiye etti hiç düşünmeden gidebilirsin bence
carpediemm1 kbrnrblt ne kadar sürüyor ve randevu aldığınız tam saatte girebiliyor musunuz yoksa diğer hastaların randevularına göre aksayabiliyor mu randevu saati
hatice6152 Busra221 merhaba Reyhan hanıma gittinizmi nasıldı acaba doktorum banada onu önerdi fakat çok kararsızım
carpediemm1 Anne18 tamam yarın yazayım tekrardan nasıl geçtiğini sormak için 🙈önümüzdeki ay da ben gideceğim de nasipse merak ediyorum🌸
Anne18 carpediemm1 40 dakikaya yakın sürdü çok ilgilendi bayağı anlattı benim erken doğum riskim var onun üzerine konuştuk gözün kapalı gidebilirsin sadece karnına çok bastırıyor bebeği güzel görebilmek adına onun dışında sorun yok
carpediemm1 Anne18 anladım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tam randevu saatinizde girebildiniz mi diğer randevular uzayıpta sizin saatinizin aksadığı oldu mu acaba