Ya hanımlar Allah rızası için mide yanmam en keskin nasıl geçer siz neler yapıyorsunuz yemek yiyemez oldum tadım tuzum kalmadı
Mide Yanması 😱🥺
Sevvalsf orman meyveli kefir yarım saat iyi rahatlatıyor ama soğuk içiyorum ılık içmedim iyice rahatlatsın diye
Sevvalsf gece olunca midemden ateş çıkıyor sanki ne yapsam boş ?ne yesem boş sanki acı biber yemişim gibi oysaki çok dikkat ediyorum yememe ama soğuk süt iyi geliyor sanki kaçıncı haftaniz benim 27
Ben yatmadan kefir ya yoğur içiyorum
teacher-mom21 31 haftadayım yemin ederim aynılarını yaşıyorum bunaldım artık
Sevvalsf rennie duo şurup deneyebilirsiniz doktorum önerdi çok rahatlatıyor beni danışın siz de isterseniz
Gaviscon şurup baya iyi geliyor yanma her akşam başlıyor yemek yediriyor kabuksuz elma iyi geliyor soğuk süt yoğurt bunlardan sonrada surupu içiyorum baya ise yariyolar
Sevvalsf 38. Haftadayım ve haftalardır çekiyorum hiç geçmedi resmen Gaviscon ile yatıp kalkıyorum yoksa midem her an ağzımda yanma ve bulantı da cabası
Sevvalsf canım bende öyleydim su içsem mide yanmasından nefesim kesiliyordu doktorum bana raneks mide koruyucu verdi sabahları aç karnına hiç bir zararı yok rahatlıkla al dedi bir aydır iki günde bir alıyorum çok şükür bin şükür mide yanmam geçti gaviscon filan almıyorum artık rahatladım doktoruna danışıp al istersen
@Sevvalsf kesinlikle en iyi gelen bana sade soda oldu kefir ben bebeğe çok yararlı diye kullanmaya başladım ve böbrek taşı düşürdüğümü öğrendim hamilelikte çıktı ama böyle bi sancı yok hastanelerdeydim sürekli doğum sancısı sanıyordum hep meğerse böbrek taşıymış düşüremedim de doğumdan sonra lazerle kırılcak sonra kefirn böbrek taşı yaptığını öğrendim o günden beri içmedim ondan oldu demiyorum ama yine de içemedim sancısı berbettı çünkü en iyisi bana göre okadar denedim sade soda geldi