Filizsezer Merhaba 33 haftalık hamileyim bebek 2000 grammış doktorum 1 hafta geriden geliyor dedi bebeğin kilo alması için ne yapmam gerekiyor?
Sevvalsf Filizsezer bol bol muz ye günlük bir tane haşlanmış yumurta günlük bir bardak kefir ara ara kabak çekirdeği tüket ayrıca ıspanakta bebeğe kilo aldıran besinlerden faydasını göreceksin emin ol 😊
ozgekader Filizsezer bence geriden gelmiyo olması gerektiği gibi size tablo atim isterseniz ordan bakabilirsiniz Birde eğer illa kilo alsın diyosanız muz yiyin yoğurt kabak çekirdeği Soğuk süt içebilirsiniz sıcak olmasın sıcak size soğuk bebeğe yarıyo kaşar peyniri tüketebilirsiniz ceviz 😊
Arzuanne Balığı ihmal etme hamsi olur mesela bol c Vitamini meyve portakal falan tabi gebelik şekeriniz var mı yok mu bilmiyorum
Nadiaa Yumurta, muz, yoğurt, kaşar peyniri, kuruyemiş, avokado, ıspanak, kabak çekirdeği vs. Doktorlar en çok bunları söylüyorlar. Bunlardan birkaçını düzenli olarak hergün tüketince güzel gidiyor bebişin kilosu 😌
Arzuanne ozgekader bende 34 de 2150 diye doktor çok korkuttu çok üzüldüm ama tabloda normal gösteriyor ultrasonda bebeğin yuzude gayet tombul sıvı içinde diye mi bilmiyorum ama
Cennet_kusum16 ozgekader Bu tablo doğruysa eğer benim bebiş 3 hafta önde gidiyor ama kendi doktoruma göre sadece 1 hafta önde.
Filizsezer Genel olarak muz hariç diğerlerini yiyorum ama nesquik kilo aldırıyor diyorlar deneyen oldu mu
gokyuzununogrencisii Bende 33 haftaligim, dün doktora gittim banada 1 hafta geriden gelio bebek dedi, kilosu 2.200 Gr dedi ama artık ne kadar doğru bilmiyorum yanılma var bence ultrasonda.. ama doğuma kadar 2500 olursa bizim için tamamdır dedi sorun olmaz inşallah gibisinden konuştu. Bende bayağı dikkat ediyorum hergun muz yiyorum kuruyemiş yerim kahvaltıda ceviz mutlaka var ve hergun yumurta oluyo kahvaltıda. Ayva hurma bebe bisküvisi vs.. Daha napayım 🤦🏻♀️🥲🥲 Aman sağlıklı doğması çok daha önemli olan, kilolu değil 😊 ilk kızımda 3100 gr doğdu 🌸
Filizsezer gokyuzununogrencisii benim ilk kızım 2800 gram doğdu minyon yapılı biraz 3 kilo civarı olsa toparlanması daha kolay olur diye düşünmüştüm
Egenin_annesi Filizsezer 37.haftada oğlum 3160 dı 38+5 de 3850 olarak doğdu bol bol kaşar peyniri ve muz tüketim