Hlimee Kız mı geliyor acabaaaaaağ 🥰🥰🥰 Yapan ve doğru çıkan var mı ? Yarın gideceğim doktora inşallah 🙏
Eminesahin1 Hlimee ben yapmıştım 1 kız 1 erkek çıkmıştı çift yumurta ikizlerine hamileyim doğru çıktı 😀
Hlimee elifdiyorkii elimde yapmadım dur yarın yapayım Hatta garantiye alıyım elime okuyum üfleyim Fatiha, ayetel kürsü falan karnıma süreyim mesh edeyim Allah ın dualarına güvenerek inanırım ki ne çıkarsa
Hlimee Kızlar yarın öğreneceğim inşallah doğruluk payı var mı buradan paylaşacağım. Allah biliyor ya kız istiyorum ama hayırlısı ile olsun inşallah ilk Bebiş hayırla gelsin evladım benim Darısı isteyen tüm Muhammedi Nebînin ümmetine inşallah 🥰🥰
HaticeGH Hlimee ben hamile kalmadan çok önce arkadaş ortamında yapmıştık, ilk çocuğum erkek çıkmıştı ve şu an 14 haftalık hamileyim cinsiyetimiz erkek🙏🏻
dhbetul Hlimee kuzum ben evlenmeden önce dalgasına alyans testi yapmıştım evlenme yaşımı tutturmuştu o yüzden hamile kalınca hurafe falan evet ama meraktan denemiştim elimin üstünde ve kız çıkmıştı. Birkaç gün önce öğrendik ki kızım olacakmış 🥰😂
Tugce48 Hlimee oğlumda dogru cıkmıstı bunda kız cıktı ama bebişim erkek olacak🥰 Allah gönlünüze göre versin sağlıkla dogsun bebeginiz ve tüm yavrular🙏
dhbetul Bu arada kan yenileme diye bir şey varmış ne kadar doğru bilmiyorum ona göre de kız çıkmıştı. Çin takvimi erkek diyordu yanlış çıktı o