sellyxm zeynozey vallahı o kadar diretmeme rağmen artık kaldırıldı yapılmıyor denildi sinir oldum cok
Momofelisa sellyxm ben Ankara’da gece gündüz haftasonu dahil özellerde ne zaman istersem vermiştim kan. Başka bir özel deneyin isterseniz. Yada gitmeden arayın verebilir miyiz diye.
Mimmm sellyxm evde test yaptım 2 defa gördüm çift çizgi testten yanılma payım sıfır tam gününü gününe olan biriyim adette olmadım
sellyxm Momofelisa hayatım bi tıp merkezine gittik 13.00 da kapatıyoruz alamayız dediler okey dedik sonra baksa bi özel hastaneye gidecektik ama eşimin işe dönmesi gerekti gidemedik kaldı 😕 boşu boşuna devletlerde zamanımız gitti ona üzüldüm
SumeyyeTpl sellyxm ay resmen tüm mesajları okudum meraktan çatlicam bi daha ne zaman gidiyorsun kan vermeye ben heycan yaptım burdaaa 😂😂
Nuraslanklc sellyxm bide kaset mi yapsan acaba ben bu erken gebelik testleriyle öğrenemedim hiç hep bu ucuz olan kasetlerde çıktı 🥰 muhtemelen var inşallah yanılma olmaz
sellyxm Nuraslanklc kaset yaptım canım tek çizgi çıktı onda, adetime daha 2 gün var . adet gecikmesi olduğu zaman kaset kullanın diyorlar
Nuraslanklc sellyxm ben günümde yapmıştım tam da silik çıkmıştı beta 60 falan çıkmıştı kanda demekki 2 gün bile farkediyor
sellyxm SumeyyeTpl ahahhahahaa vallahi ya herkesi meraklandırdım 😆 beni yalnız bırakmayanlara burdan çoook teşekkürlerimi iletiyorum efenim 🥹🥰🥰 hiç bilmiyorum yarın yada pzt direk özel ☺️
MadameNoire sellyxm baya gölge var kimyasal gebelik değilse hamilesin canım ♥️ erken gebelik testi bu galiba .
sellyxm MadameNoire evet kuzu adetim tahmini 15 Ocak haftası olduğu ıcın erken testi uyguladım hayırlısı bakalım 🤔
Elfthh sellyxm ben erken testi yaptım bir hafta bile yoktu negatif çıktı sonra reglm gecikti test pozitif çıktı yani hemen ona sonuç bagalamyin mutlaka kan verin istersenjz
sellyxm Elfthh kuzu ben karar verdim reglim tahmini bu hafta zaten ve bu hafta gün aşırı test yapacağım eğer gecikme olursa ve test sonuçlarına göre kan vereceğim diye düşünüyorum
Elfthh sellyxm ben bide regl oldum canim meger jamileymisim bildiğin regl ikincisinde gecikti de anladım😮💨