sellyxm Allahım hepinizden razı olsun benimle bir beklediniz sizde… kızlar 2 gün sonra kan vermeye gerek var mı ki bilmiyorum
zeynozey sellyxm iki gebelikte de kan takibi yapmadım kuzucum. Kanama olmadığı sürece sağlıklı ilerliyor demektir. Yerleşme kanaması gelir azcık o da her şey yolunda demek ❤️❤️❤️❤️
sellyxm zeynozey doktor ile görüştüm cumartesi de kan ver bakalım dedi , ah bazen cok yorum okumamak araştırm yapmamak gerekiyor gerçekten teşekkürler ☺️
zeynozey Zeynepci012 bende kızımı beta 16 ile öğrendim. 15 gün sonra gittim doktora o arada bidaha kan vermedim hiç. Gittiğimde kese göründü. 5 gün sonra da kalp atışı duyduk.
Vaveylaa_2727 sellyxm canımmm nasıl sevındım anlatamam benmde adetıme 3 gun var bende erken gebelık testi yaptım çok silik belirdi aynı senınkı gıbı yarın kan verecem bakalm sabah inşallah
Zeynepci012 zeynozey ben çatlatma iğnesinin 15 günü verdim kan 56 çıktı daha da vermedim verip vermemede kararsızım
Kubraakgn0 sellyxm Bunca gün beklediğimize deydi desene kendin kadar güzel bir kızın olur inşallah yada aslan gibi bi oğlun ben bile heycanlandım ya 🥹🥹❤️
sellyxm SumeyyeTpl vallahi ya ne bitmez bilmeyen bir 2 haftaydı benim için gerçekten iyi sabretmişim sizde benimle beraber sabrettiniz 🥹🥹😂
SumeyyeTpl sellyxm valla çok sabredemedik biz ama olsun sonucuna değdi herkesi sevindiren haberi aldık rahatça uyuyabilirim artık 😂🥰