sellyxm Cgdmerl umarım burada cok yorum okumakta iyi değil yine birinin yorumunu gördüm 4 test yaptırmış pozitif kan vermiş negatif 😟 en iyisi araştırmamak vallahi ya 😂
Vaveylaa_2727 sellyxm canım ne yaptın baya olmıs bu postu paylaşalı ama ben yenı gordum kan vermedın mi daha
cutecik sellyxm hakkında hayırlısı olsun cnm ama bencede var gebelik kaset testte aynen bende böyle öğrenmiştim💕
tuzlulimoon sellyxm Rabbim hayırla sonuçlandırsın🤲🏻 İlk gördüğüm günden beri girip girip bakıyorum kan verdin mi diye en son elinden tutup ben götürecektim oh be😂
sellyxm cutecik ah me mutlu sana gerçekten, içten içte doğal olarak tüm testleri böyle görünce Umutlandım cok halen de regl olmadım, rabbim umutlarım boşa çıkarmasın inşallah, yere çakılmaktan cok korkuyorum
cutecik sellyxm Âmiiinn,korkma cnm ve şunu hiiiiiç unutma Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğimi hemen kalmştm ikinciyi istedik uğraşlar sonucu kaldm yıprattı bu dönem her ay beklemek erken gebelik testlerimim hepsi negatif çıkmştı adet günümde kaset test yapmştm sendekinden daha bile silikti gidip hemen kan verdim 69′la öğrendim inanıyorum ki sende de var💕
sellyxm Aminnn inşallah güzel dualarınız için Allah razı olsunnn, kan verdim şimdi bakalım 2 saate çıkarmış kızlar
SumeyyeTpl sellyxm ay gelip kontrol ediyordum verdinmi diye sonunda vermişsin ben heycanlandım kendi testimi verirken heycanlanmamıştım bu kadar 😂😂
SumeyyeTpl sellyxm tek sen değil şuan hepimiz senin sonucunu bekliyoruz 😂 hadi hayırlı haberler alırsn inşallah
sellyxm Kubraakgn0 Ahahha alemsiniz ya evet haklısınız cok bekledik ☺️☺️🥹 sürekli girip bakıyorum bende e nabıza