Yavru-kus Kızlar bu nasıl bir yaramazlıktır 14 haftalıktan beridir hissetmeye başladım ama 17. Haftadan beridir o kadar hareketli kıpır kıpır ki anlatamam sürekli tekme atıyor ve o kadar net hissediyorum ki tekmesini kimler bizim gibi ❤️🥹
sedanur4004 Yavru-kus aynı durumdayız bizde 19 haftalgz şuan bile tekmelyr çok hareketli 🤣 ikinci gebelgm
Kiwitoveannesi Yavru-kus bende öyle 14 haftada hissetmeye başlamıştım düzenli değildi 19 dan sonra icerde top oynuyor galiba 😂😂 şuan 25 haftalık uyutmuyor bazen bu gece yemek yememek için direndim oda icerden yiyim diye direndi 😂😂
MahurunAnnesi @Yavru-kus geçmiş olsun bacım Allah kurtarsın 😂😂 ilk evlatcigim öyleydi 14 te hissedip 18 e varmadan net hisetmistim bir gün olsun durmuyordu hani bazi analar ay hic hareket etmiyor hastaneye gidim der ya bi saat hareket etmedigi olmustu 😂 sonuc itibariyle3 yaşında daldan dala atlayan kurtlu oğlum var 😂 cinsiyet ne hayırlısı ile gelsin ama anne karnindan belli oluyor iste
Yavru-kus MahurunAnnesi ay valla öyle diyorlar evet erkek ilk oğlumda çok yaramaz ama bu kadar hareketli değildi son haftalar çok hareketliydi 😅😅
1zehratun İlk gebeliğim 19 girdik bir kaç gün önce öyle bir vurdu ki korktum dik oturmamdan rahatsız oluyor haspam 😂
MahurunAnnesi @Yavru-kus sağlıkla gelsinde varsın şımarık olsun canları sağolsun İsteyipte çocukları olmayanlar onlara bile raziyken bizim sikayetimiz haddimize degil Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin 🥰❤️