Halima Mervedrn bende 36ci haftadan basladi.Yataga uzanamiyodum.Kiyafetlerimi giyince canim cikiyordu agridan.normal dogumu beklerken 39ci haftada acil sezeryana alindim ve onunlada bitdi:)
Mervedrn Halima yaaa hayırlısı öyleymiş demekki Allah güzel bir ömür nasip etsin yavrunuza☺sağlıklı sıhhatli olsunlarda bende odaklanmıyorum ister normal ister sezeryan artık hangisi bizim için hayırlıysa☺
Bskrt Mervedrn benmde bazen ağrıyor bazen ağrımıyor çok tuhaf😁. Ama genelde ayakta kalırsam ağrıyo Magnezyum içmeye başladm o iyi geldi
Mervedrn Bskrt bende sırt ağrılarım için almıştım magnezyumu erken haftalarda, onuda kullanmasam demek perişan olacağım😁
Ozge11 Mervedrn ben de bu tarzda doğumu kolaylaştırdığına dair yazılar gördüm inşaallah öyle olur çünkü bazen genital bölge kemiklerim çürümüş ya da tekme darbesi almışım gibi ağrıyor öyle ise bu ağrılar için bile sevinebiliriz 😍💕🌸
Mervedrn Ozge11 evet tamda o bahsettiğiniz gibi ağrılar☺ bu hamilelik çok garip bir şey gerçekten insan canının yandığına bile sevinir oluyor😁
Yarenelibol Mervedrn çok sevindim Allah size sabır versn belli olmaz heran herşey olablr bnm baslar sizin geçer 😂
Mervedrn Yarenelibol aman boşverin benimki geçsinde sizinki hiç başlamasın inşallah bir çırpıda doğuralım☺
SedaAta Mervedrn benim 31. Haftada başladı ağrım şuan 33. Haftadayım giderek artıyor sanki bildiğiniz penguen gibi yavaş yavaş yürür oldum yürüyüş yapmak artık hayal gibi 😐