Gul2727 teacher-mom21 bende çift rahimliyim canım ikinci gebeliğim. Birincide kullandım ara verdim ve son haftalarda suyum az az gelmeye başladı içten suyun az diyordu doktor tekrar kullanıp ystış verdi son aya kadar iyi geldi düşüğü önledi. doğuma kadar kullan. Birde çok ayakta kalmamaya çalış.
teacher-mom21 Gul2727 Allah razı olsun canım benim yorumlar beni mutlu etti motive etti Rabbim sizleri de mutlu etsin her daim amin
Gulays Tgbaaygn rahim ağzı yetmezligim var ilk 2 gebeliğim kayıpla sonuçlandı erken doğum oldu 20 ve 24. Haftalarda
anapanda12 Ben 2 gebelikte kullandım ilkinde 8 haftadan 36ya kadar ikincide ise 8 haftadan 38 haftaya kadar aralıksız kullandım bebeklerim gayet sağlıklı çok şükür 4.5 yaş ve 7 aylık 💝
Tgbaaygn Meriioo doktor zaten yazdı da kullandık sonra bırakabilirsin dedi dört aylık düşüğümün olduğunu unuttuğu için hatırlatınca 32. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi sonradan durum bundan ibaret yaniii
meltem-bsr Bende 31 haftalik oldum. Bugün progestan iğnesi başlattı doktorum nst de sancim çıktığı için böyle bisey yaşayan varmi
gokcen37 Merhaba, bende dun kontrolumde hafif kisa oldugunu genelde kisaligin zayif kisilerde daha cok olabilecegini ogrendim 34.haftaya kadar kullanalim dedi. Hafif tedirgin oldum😞😞16.haftam bebek ile ilgili hersey guzel ama bu cikti iste🤔😭
Eminegksln Tgbaaygn bn 13.haftda fıtıle baslamıstım bgun 36 haftaya gırdım ve kestık bugun ıtıbarıyle acılmam vardı