Zeyna27 Elifya1 geçen ay bende paylaşmıştım çok heyecan yaptım 2 testim 1 gün arayla pozitifti koyulaşma da vardı sonra farklı markalar negatif çıktı ama belki sizin ki doğrudur bilemem sadece güvenmeyin biraz geçsin farklı markalarla deneyin bu ay tedaviye başladım Klomen çatlatma iğnesi oldum pazartesi Salı çarşamba değerlendirdim bugün ara yarın devam bakalım ne olacak
Elifya1 Zeyna27 haydaaa tuhaf olaymış olsun üzülme dene Allah bilir ne zaman olacağını 🫣🥹💖. Bakiyim sanmıyorum da ümitlendim ya istemeden
Zeyna27 Elifya1 1 kızım var oda klomen tedavisi ile oldu inşallah tekrar hamile kalabilirim benim erken doğumum (ölü doğum) yani var ondan sonra zor oldu bebeğim şimdi kızıma kardeş düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz için canım🩷
sellyxm Canım seni bi kaç konuda yorumlarını görüyorum cok istiyorsun sende, bende seninle aynı süreçteyim inşallah bu yolun sonunda sadece mutluluk sevinç gözyaşı olur 💞💞🥹 yazmak istedim öyle
Elifya1 sellyxm yaaa Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim inşaAllah bu kandil yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere nasip olur 🥹🌺 istiyorum bi de düşük yaptım ondan sonra daha da istedim hep kaç aydır da deniyoruz ama nasip olmadı🫣🥹
Elifya1 3438FG tamam o zaman sayayım. Peki neden böyle oldu acaba 🫣 şimdi o sonrakine baktım flaş tuttum arkadan yani onda da hafiften barmış sanırım ya 🙄
sellyxm Elifya1 yüreğini kabartma hepimiz burada kendimize derttaş arıyoruz inşallah yolun sonu mutluluk olacak… mübarek günde rabbimin izniyle .🩵
3438FG Elifya1 Seni ümittendirmek asla istemem ama ben o elindeki testlerden hiç yanılmadım. Tabiki okudum burada yanılan varmış. 10 gün çok uzun dediğim gibi. Bence sen biraz bekle adete 1 2 gün kalarak yap. İnşallahhhhhh senden güzel haberi alırız. Takipteyim 💐
Elifya1 3438FG inşaAllah vardır. Ben de humutlanıp yine üzülmek hiç istemiyorum ama bi şüphe oluştu🫣🥹💓
3438FG Elifya1 Aynen sen kendini ümitlendirme, normal hayatına devam et. Stres yapma kendine en azından. Kaldı 9 gün. Haftaya yaparsın inşallah ama ozamana kadar tut kendini. Elindeki testleri boş yere harcama. 💐
Elifya1 3438FG ya yalan yok az önce yine yaptım ilk idrarla kendimi tutamayıp bişey çıkmadı hiç 🫣🙄 bakalım 22 sinde olmamış olursam test yapıcam
3438FG Elifya1 Ben adetime 5 gün vardı yaptım hiçbir şey çıkmadı. Tamam dedim hamile değilim yine olmadı dedim. Daha sonrasında 3 gün sonra bir daha yaptım kenara bırakıyordum bi baktım ki çizgi var. Ama o çizgiyi ben hariç kimse görmüyordu o kadar çok silikti. Neyse yarını bekledim bir daha yaptım biraz daha belirgindi. Yani demek istediğim benimki 5 gün kalarak çok erkenden yaptığım için çıkmadı ama meğerse hamileymişim. Boş yere kendimi üzmüştüm. Sende benim hatama düşme. Stres yapma ve lütfen bekle
Elifya1 3438FG ayyy ne güzel ya. Umarım benim de öyledir yok tam bu ay salmıştım artık kendime de değer vereyim bu kadar üzülmek olmaz. Hayırlısı allahtan diye. Bakmayacaktım normalde hatta da bakasın geldi nedense 🥹🥲
3438FG Elifya1 Evet gelen Allahtan. Merak etme vardır zamanı. Dediğin gibi bu kadar üzülmek olmaz. Ya stresten böyle oluyorsa ? Kendine değer ver ki bebeğin ansızın geldiğinde buna daha çok ihtiyacın olacak çiçeğim. Biraz sabret 🥰