baab1 Bebeğin toplanmasına kasılma mı deniyor ya 20+4 haftadayım. 15-16dan beri toplaşıp duruyor. Doktorum normal yer değişiyor dedi ama korkuyorum ya cok erken değilmi ? Başına gelen varmı?🌸🌸
tatlibebegim_ baab1 bende 23+4 kasıklarımda toplanıyor yumurta gibi oluyor bi taraf elimle bi iki pıt pıt yapıyorum kaçırıyorum ordan😅
baab1 tatlibebegim_ ya evet çok garip ılk gebelıgımde geç haftalarda olunca endişe lendım acıkcası doktorım hersey normal kasılmada normal dedı ama bilemedım ya bazı yorumları okuyunca erken dogum vs korktum acıkcası. 🫣
tatlibebegim_ baab1 ben doktora sorduğumda ayakları onlar dedi kasıklarımda hissediyorum sürekli demiştim
baab1 tatlibebegim_ biz istemeden evhamlanıyoruz elde değil işte🤷🏻♀️ sağlıcakla kavuşalımda bu günlerde geçecek elbet🌸
tatlibebegim_ baab1 bide hiç yerinde durmuyor özellikle geceleri takla atıyor 😂bebeğiniz kız mı erkek mi
baab1 tatlibebegim_ ya evet bu bebeğim kız ama maşallah çok hareketli. Oğlum daha sakindi ama sonra acısını çıkarttı😅 sizin ne cinsiyetiniz.
baab1 tatlibebegim_ evet bencede ne zaman dinlensem uzansam veya gece yatsam başlıyor. Hareketlıyken sallantıdan uyuyor heralde😅