Adenala Kızlar tayinciyiz böyle bir şifonyer alsam bezleri zıbınları çorapları koymak için sizce nasıl oda yapmayacağım
Nnoktaa Adenala gayet mantıklı olur. Şu an zaten bebek kıyafetleri çok yer kaplamıyor. Kullanışlı olur
Bernnnaaaa Adenala valla biz tayici değiliz ama bende böyle şifonyer aldım oda yapmadım. Rabi mobilya var hem hepsi burada da hemde trendyol da oradan aldık biz çok memnun kaldık 1 senedir kullanıyorum fikir olsun sizede 😌
Anonimoo Adenala ben de kiradayım eğer kendi evime geçmezsem bende böyle bişey düşünüyorum daha mantıklı oda yapsan taşınacak olsan eşyalar mahvoluyor zaten yeni doğan bebek ne anlayacak şuan odadan mantıklı bence
Adenala Nnoktaa Dolabın bir kısmını da ayırdım elbise takımlarını oraya asarım bez ıslak mendillerini de buraya koyarım dedim
Adenala Berel06 Bu sene tayinciyiz canım kurmicam bunu geldiğinde zaten tayin zamanına geliyor doğum bunu gidip o evde kuracağım sonrasında da kullanılır dedim
Berel06 Adenala şimdi anladım cnm bence gayet güzel nerden nereye tayin oluyorsunuz cnm eşin polis mi asker mi
Adenala Bernnnaaaa Ona da bakayım canım model olarak böyle 5 çekmece istiyorum bakım eşyaları çorap bezleri vs koymak için ilerde büyüdüğünde oda yaparsam bunu da mutfağa koyarım dedim
Bernnnaaaa Adenala kesinlikle çok mantıklı. Benim aldığım model de üst 1 kat 2 ayrı çekme şeklinde. Oraya çoraplarını şapkaları falan koyuyorum çok kullanışlı
Nnoktaa Adenala beşik için elele madre park yatak aldım yatak odama koydum iyi iş görüyor. Belki sana da fikir olur. 🥰
Adenala Anonimoo Evet canım bir salon yatak odası mutfak bir de ayrı bebek odasını taşıyamam zaten doğumdan sonra hemen toparlanıp yavaş yavaş toplamam lazım ilerde yaparım oda kendi evin olsa yaparsında kirada zor