Melike_4949 @Melodimm canım seninde içten dikiş yerlerinde yada karnında yanma gibi ağrı oldu mu öksürürken yanıyor sanki
Melodimm Melike_4949 O ağrılar bende oldu evet.Ilk zamanlar yaşadım sonra geçti.Dun doktor bana karninda ağrı olursa normal dedi.
Melodimm Melike_4949 Benim sezeryan dikislerimin kenarlari kasiniyordu sonra durdu.Sen aynayla bak oraya kizarti falan varmı.Internetde sezeryan yeri enfeksiyon resimleri var.Supheleniyorsan bak.Ama enfeksiyon olduğunu zann etmiyorum.
Melike_4949 Melodimm yok canım öyle enfeksiyon gibi değil dikiş yerinde değil zaten yanlarda kaşıklara doğru ağrı var orda düğüm varmış diyorlar ondan acıyormus
Sltn77 Melike_4949 aaa benimde aynı ağrım oluyor bir tarafta daha çok sebebi bumuymuş. Bir nebze içim rahatladı 😓 4 ay olcak sezaryen olalı halen ara ara ağrım oluyor hele ki soğuk havalarda 😞
Sltn77 Melike_4949 doktorumda 5-6 aya yakın erimeye başlıyor iç dikişler demişti. Hatta spora başlayanlara flan hayran kalıyorum. Ben halen hazır hissetmiyorum kendimi oğlumu bile biraz fazla kucağımda tuttuğum gün ağrım oluyor 🙄