Tugce-K Merhaba, hamilelik öncesi özel sağlık sigortası yaptırılabiliyor peki hamile kaldıktan sonra yaptırmak istenirse yapılabiliyor mu? Bilgisi olan var mı? Yaptıran var mı?
mervemurat16 Tugce-K sompo sigorta doğum sigortası yapılabiliyor ama kaç aya kadar kabul ediyor bilmiyorum ben 4 haftalıkken yaptırmıştım
Nill_ Tugce-K ben olmuyor 12 ay ödeniyor önce diye biliyorum ama yarın bilgi alınca buraya da yazarsan sevinirim 😇
Tugce-K Nill_ iş yerinde müsait olursam yarın ararım ama müsaitlik olamazsam pazartesi kesin aramış olurum, yazarım buraya😊
btlalbyrk Tugce-K sigortam netten yeni bilgi aldım şehire göre değişir fiyat bide seçeceğin hastane ist Avrupa için bahçelievler Medicana 25 bin küsur avcılar Medicana 21 bin küsür ataköy Medicana 37 ya da 31 civarıydı 3 gün önce aradım sompo sigorta yapıyor sadece
Nill_ 16Busra41 ben çalışmıyorum eşimin üstünden sigorta lıyım ondan mı olmuyor bende. Eşim kızıma ve kendisine özel saglık sigortası yaptı bana yapamadı
Yrnaltnkalp Ben demir sigortayla görüştüm 1 hafta önce 57 bin TL fiyat verdiler ayrıca doğumdan sonra tüm haklar bitiyormuş belki en başından yaptırmak iyi olabilir ama sonradan yaptırmak en azından benim açımdan. Mantıksız oldu 😊
Tugce-K Yrnaltnkalp çok haklısınız🙄 az önce demir sigortayı aradım 59.741 tl istediler😅 8 adet ayaktan görüşme ve normal epidural geçiyor. Ama detaylı ultrason geçmiyor. Sezeryanda epidural istersen geçmiyor falan. Ne anladım o zaman🙄 hiçbi şeyi karşılamıyor dünya para istiyor
Yrnaltnkalp Tugce-K evet ben doğum parasına yakınsa yaptırayım hani belki 1 sene de geçerli olur muayeneleri kontroller için dedim ama bide doğum yaptığınız gibi bütün hakların bittiğini öğrenince dedim ne anlamı kaldı o zaman 😅
Tugce-K @Nill_ 🙄 az önce demir sigortayı aradım 59.741 tl istediler😅 8 adet ayaktan görüşme ve normal epidural geçiyor. Ama detaylı ultrason ve sezeryanda epidural istersen karşılamıyor. Çok uçuk ve saçma🙄 Sompo sigortayı da aradım aradım açmadı. En son biri açtı fiyat bilgisi veremiyoruz en yakın acenta numarasını vereyim orayı arayın dedi ve sadece medicana hastanesinde geçerli dedi. Ben medicana istemiyorum o yüzden aramadım orayı tekrar
Gizemavs Temmuz ayında sompoda yaptırdım ben Yaklasık 3 aylık hamileydim Hastane ve dr secmeniz gerekiyor cünkü her dr kapsamıyor İcerisinde 9 muayane ve doğum var 25 bine yaptırdım ben Drun prof ya da uzman olmasına göre fiyat değisiyor
Tugce-K Yrnaltnkalp gerçekten hiçbir anlamı yok😅 ülke de her şey uçmuş gidiyor. Sigorta daha beter olmuş şaka gibi