Asya20203 Mira1604 Mira1604 evet benim de öyle oluyor ilk gebeligimde yoktu böyle olunca tedirgin oluyorum daha hissetmiyoruz bebisleri hissetsem içimiz rahatlayacak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Mira1604 Asya20203 amin canım amin inşallah Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin 🤲
Emineelvin Bizde bu gün tam 19_0haftalık olduk çok şükür haziran 6🥰babasının doğum günündə sürpriz😇inşallah 12haftada kız dendi önümüzdeki hafta gidicez bakalım hakketenmi kız😁
Esrakaplan DenizSs-5 benimde ilk hamileliğim 16+0 haftadayız mide bulantılarım sabah kusmalarım hala ilacım cinsiyetimizide erkek dedi doktorumuz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Cankuss35 Merymuro böyle gıdıklanma gibi oluyor bi kaç kere üst üste sonra bişey kayıyor gibi oldu gün geçtikçe daha net anlıyor insan dün çikolata yedim iki üç kere hareketini hissettim ben kendimi çok dinleyen biriyim ondan erken hissettim herhalde 😂
Ymnjunior Mira1604 sol tarafa doğru yattığımda hareketlerini hissediyorum genellikle 20 haftaya kadar ilk hamilelikte hissedilmemesi normalmiş 🧿❤️
Klbk16 Ymnjunior 19 haftama girdim ne tekme ne bişey sadece gün içinde çok az pıt pıt kalp atar gibi neden hissedemiyorum anlamadım 20 den sonra kesin mi acaba
fatos2404 Mira1604 insan hissetmeyince heran bişey oldu zannediyor haklısın yakındır hissetmen merak etme 😇🫶🏻
Zeyasln Mira1604 14+2 hissetmeye başladım 4 5 gündür tık yok 16+5 oldu cinsiyeti erkek 13.haftada bıçak gibi kesildi kusmalarım belim çok ağrıyor zaman geçmiyor sıkıldım şimdiden 🙄🥺