fatos2404 Mira1604 16+4’teyiz yaklaşık bir haftadır hissediyorum kendilerini 12+4’ten de kız olduğunu öğrendik birde oğlum var 5 yaşında arada gelen halsizlik dışında bi şikayetimiz yok bizim 😍🫶🏻
Naciyemutlu Mira1604 herşey çok güzel gidiyor çok şükür. 17+2 haftalık olduk cinsiyeti erkek 15. Haftada öğrendik. 18 Haziran kurban bayramı yani beklenen doğum da😇💙 önümüzdeki Salı da görüş günümüz 😅dün de ilk kez hareketini hissettim sanki bi tırtıl içimde hareket etti 🐛🦋
Mira1604 Berel06 Ewt ama benim zorunlu erken doğum olacak 37 haftalık ondan haziran başı falan nasipse ondan öle yazdım 🤲😇
Berel06 Mira1604 pardon cnm sen haziran hamişleri yazınca ben haziranda hamile kalanlar anladım sağlıkla kavuşun inşallah bende 37 haftalık sezeryan oldum
S12e28h46 @Mira1604 mide yanması oluyor uyku düzensizliği bana da haziran 26 tısı dendi ama hiç bir zaman dedi bebek gününde gelmez dedi doktorum ya erken gelir 1 hafta 10 ya geç dedi nasip bakalım 🙈 16+0
Mira1604 S12e28h46 hayırlısı olsun cnm bende de uyku duzensızlıgı var sabah çok erken uyanıyorum sonra uyuyamıyorum 6.30 da kalkıp uyuyamadım böyle olur normal de uyuyan bırıydım 😔 son zamanlarda erken uyanıyorum genelde gece de arada uyanıyorum 15-20 dk uyanık kalıyorum falan
Mira1604 fatos2404 maşallah🧿 benim de 13 de kız demişti ama bekle erken demişti Dr dün kesinleşti kız olduğu 🤲🧿 16+2 yine bende bu aralar uyku düzenliğim çok oluyor bende de sabah 6.30 da uyanık geri uyuyamıyorum 😔 bir kızım var nasipse bir kızım daha olacak 🤲 henüz hissetmedim aslında nadir de olsa damar oynaması biseyler oluyor ama bebek mi damar kan akışımı bilmiyorum bi tekne hissetsem rahatlıcam nasipse 🤲
Mira1604 Naciyemutlu maşallah 🧿 hayırlısı Allah bağışlasın cnm benim de nasıpse kızım olacak 16+2 🤲 henüz hissedemedim ben Dr 1 hafta 10 güne hissedersin dedi
Mira1604 Cankuss35 ne güzel Allah bağışlasın ben henüz hisedemedim Dr 1 hafta 10 güne hissedersin dedi bakalım hayırlısı 🤲
fatos2404 Mira1604 insan hissetmeyince heran bişey oldu zannediyor haklısın yakındır hissetmen merak etme 😇🫶🏻
DenizSs-5 16+1 devam eden sabah bulantıları mide yanmaları, ne zaman bitecek bu bulantılar çok zor geçiriyorum ilk hamileliğimi ☹️☹️☹️ perşembe günü inşallah cinsiyetimiz belli olacak çok heyecanlıyım 🥺😇
Mira1604 DenizSs-5 geçmiş olsun cnm inşallah geçer bende de bulantı çok olmuştu 15 hafta itibari çok şükür geçti sayılır ilaç kullanmıştım ben akşamları 2 tane içiyordum onunla 15 haftayı geçirebildim 15 itibari çok şükür yok gibi inşallah şeninde geçer bian önce🤲
Esrakaplan DenizSs-5 benimde ilk hamileliğim 16+0 haftadayız mide bulantılarım sabah kusmalarım hala ilacım cinsiyetimizide erkek dedi doktorumuz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻