birmucize1 Kizlar az once kesfette yuzuk hurafesine denk geldim ipe baglayip gobeginizin ustunde sabit tutuyorsunuz ileri geri giderse erkek oval cizerse kiz oluyormus. Cinsiyetiniz belliyse denermisiniz dogru mu acaba cok merak ettim 🤣
dhbetul birmucize1 ben de yapmıştım kız çıkmıştı ve kızım olacak 🥰 alyans testi çok garip ya benim evleneceğim yaşı da tutturmuştu 😂😂
Myrtle birmucize1 bende cinsiyeti bilmedigim zaman yapmistim. Simdi ogrendim kesin. Bu hurafe de bende tuttu. Cogu hurafe bende tutuyor :)
LamiyaCetinkaya birmucize1 Ya inanılmaz birşey var, iki oğlumda da ne yaparsam yapayım kız çıktı. Hatta akrabalar benden habersiz bıçak makas olayını yaptılar o da ters tepti..
birmucize1 Tulin41 ayy oval oluyor bendede daha belli degil cinsiyet pazartesi gunu belli olcak cok heycanlandim 🤣
Tulin41 birmucize1 Güzel heyecanlar hamile olmak hissetmek başka bişey cinsiyeti öğrendikten sonra daha bi farklı oluyo duygular 🤭🤭😊
birmucize1 Tulin41 kesinlikle bende oyle dusunuyorum simdi karnimi seviyorum ama kizim oglum diye sevesim geliyo sonra ya soyleyse diyorum 🥹
dhbetul birmucize1 yap canım saçın uzunsa saçınla yap 😂😂 ben elimin üstünde yapmıştım 😂 komik ama napalım merak
Myrtle birmucize1 bu cin takvimi rus takvimi, dolunay, ay fazı, yumurtlama zamani miydi o vardi, ekşi yemek cildin kotulesmesi vb 😀 hepsi kız
mor_menekse birmucize1 şimdi yaptım saçıma bağladım ☺️ ileri geri gitti bakalım 10 haftalık şuan merak ediyorum cinsiyetini 😍
NergizGuney birmucize1 ben de yapmıştım😂 dönmüştü yüzük dün öğrendim kızım oluyor🫠 tabi hepsi tesadüfi şeyler ama insan yapmadan duramıyor🙈