Shurupp Selam kızlar kızımın şubesini değiştirmek istiyorum okula gittim görüşmek için mümkün olmadığını(!) söylediler. Aranızda bunu yapan var mı nasıl bir yol izlemeliyim nereye başvurmalıyım acaba ?
Myrtle Shurupp bende ortaokulda ogretmenim, yazili dilekcenizi rehberlik servisi gerekli gorurse idare karariyla ders yilinda bir kere degisebilir diye biliyorum. Gerekceler onemli bu konuda 🤔
Baharoloji Shurupp ben öğretmenim yapılmıyor anca rehberlik kurulu karar alırsa müdür onaylarsa olur ondada gerçekten geçerli sebepler olmalı yoksa her arkadaşıyla kavga eden anlaşamayan ya da ders dinlemeyen öğrenci var diye sınıf değiştirmek isteyenler oluyor sonu gelmez
Shurupp Tubamrt özel sınıflar var onlara geçirmek istiyorum harezmi sınıfı diye geçiyor. Sınıfımız da maalesef uyum sağlayamayan çocuklar var ve okul yönetimi bunlara çözüm bulamıyor.
Shurupp Myrtle gerekçemi pek ciddiye almadılar maalesef. İş milli eğitime gitsem bir sonuç alabilir miyim acaba ?
Myrtle Shurupp Ciddiye almislardir da resmiyette yeri yoktur. Sinif rehber ogretmeni ve rehberlik servisiyle de bi konusun onlar sizi yonlendirir bilgilendirir.
Shurupp Myrtle konuştum bugün hem rehber öğretmenimizle hem de okul müdürümüzle sorunu halledeceklerini söylediler ama öğretmenlerin yapacağı bir şey de yok ki çocuğun velisini arıyorlar kadın gelmiyorum okula ne yaparsanız yapın diyor bu durumda müdür ne yapsın?
Myrtle Shurupp ayni durumu her gun bir suru veliyle yasiyoruz. Her sinifta her okulda bunlar yasaniyor. O yuzden idare ogretmenler malesef yardimci olamiyor.
Shurupp Myrtle evet benim ablam da öğretmen o da aynı şeyleri söyledi. Bende hak veriyorum öğretmenlere de yönetime de ama bende kızım için endişeliyim işte. Umarım çözüme ulaşabilirler yoksa mecburen okul değişimi yapacağız.
Myrtle Shurupp umarim her sey sizin gonlunuzce olur. Evladiniza basarili bir okul hayati diliyorum ☺️. Sinifindan arkadaslarindan ogretmenlerinden bireysel olarak problemler yasamadiysa icinizi de ferah tutun stres yapmayin