emir_01 herkesin kandili mubarek olsun rabbim butun dualarimizi kabul etsin hayirli kandiller. banada duanizda yer verirmisiniz bebegim olmasini cok istiyorum
Rabiul emir_01 kandilin mübarek olsun canım bende hamileyim hamilelerin duası kabul olur derler tez zamanda sağlıklı hayırlı evladın olur inşallah ♥️
Mucizem24 emir_01 5 yıl sonra tüp bebekle Oğluşumu bekliyorum seni çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda kucağını dolursun inşallah amin❤️🤲🏻
Liyamm1 emir_01 regaib kandiliniz mübarek olsun,dûalarim sizinle insAllah en kisa zamanda Allah’im cocuk mucdesi nasip eder ve bizler ile paylasirsiniz 💕❤️
Gulsh61 emir_01 hayırlı kandiller 9 hafta 4 günlük hamileyim rabbim bizlere sağlıkla kucağımıza almayı sizlere de tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah forumda çok görüyorum böyle yazılar Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
emir_01 Rabiul rabbim saglikla lucaginiza almayi nasip etsin cok sagolun tesekkurler allah razi olsun
Busraa23 @emir_01 Hayırlı kandiller olsun canım Rabbim sana ve evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Elifinannesi5454 emir_01 Allahım tez zamanda saglıklı sıhhatlı hayırlı bir evlat nasıp etsın sen ve senjn gbı evlat sahıbı olmayı dıleyen ne kadr kişi varsa hamıle olanlarada saglkla kıcaklarına almayı nasıp etsın Rabbım kımseyıı evlatla ımtıhan etmesn🤲
Denizevren emir_01 İnşallah bu hayırlı günün hürmetine Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Yes_mom0 emir_01 sanada hayırlı kandiller cnm benim rabbim sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah sende bana duan da yer ver olur mu ❤️🤲
emir_01 Yes_mom0 tabikide ben hergun okuyorum burayi herkes dualarimda sizlerde tesekkur ederim allah razi olsun
Aabbccc Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende tüp bebek tedavisindeyim banada dua eder misiniz 🙂
emir_01 Aabbccc tabikide ederim rabbim tez zamanda hayirli saglikli bebek naip etsin kucaginizi bos birakmasin rabbim bu mubarek gunde 3 aylarimizin yuzu hurmetine
Rozalysa111 emir_01 hayırlı kandiller canım Allah en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin o güzel duyguları sana ve isteyen herkese tattırsın inşallah😊🌸 bizede sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin amin🤲🏻