Yavru-kus Kızlar benim demirim felan düşük çıktı daha önce doktorum gyne ferro sanol yazmıştı ama kullanamadım çok midemi bulandırdı şimdi de reçeteye feramat yazdım dedi bende evde var diye bugün almadım ilacımı bu kan ilacından kullanan var mı
tugbadurmaz34 Yavru-kus evet ben kullandım yeni bitti ama bende aşırı ishal yaptı ben değiştireceğim pazartesi günü zaten kan ilaçları herkeste ya ishal yapar ya da kabızlık ama mecbur kullanmamız gerekiyor
umrumdadegil Yavru-kus ben kullanıyorum ferro sanol muydu neydi midemi bulandırıyor bunun tadı yok daha iyi
Baharoloji Yavru-kus bana dahiliye doktoru bunu yazmıştı kadın doğum doktorum sidefer alıp kullandırttı daha iyi dedi içerik olarak bir bakın isterseniz
Yavru-kus Mira1604 iyi canım çok şükür bende yeni başlayacağım diğeri kabızlık yaptı bide içemedim inşallah bu iyi gelir
tugbadurmaz34 Ecelina2020 16 da verdi doktorum ilk kutu yeni bitti işte 20 şu an tekrar yazacak büyük ihtimalle bunlar doğuma kadar kullanılır gibime geliyor
Ecelina2020 tugbadurmaz34 ewt canm doğuma kadar kullnysn bnm de ikinci gebeliğim ama unuttm herşeyi bnde 13.haftmdym Allah’ın izni ile
Mlttm4141 Bende bu ilaç aşırı şişkinlik kabız yaptı karnım yaş gibi oldu bana yaramadı başka bitkisel olarak vermişti doktor o biraz dhaa iyi geldi