Yarenbyz53 İlk gebeliğim 18+5 haftalık olduk ama hissetmedim henüz siz ne zaman hissetmiştiniz anneler🌸
Miracleee Yarenbyz53 20-22 arasiydi benim yavaş yavaş hissetmelerim. İlk gebelik olunca anca anlamıştım ☺️
Ebrulikn5 Benimde 2.gebeligim 14 haftalikken çok minik hareketler hissettim ilk gebeligimde de erken hissetmiştim
tugbadurmaz34 Yarenbyz53 doktor 20 de hissedersin dedi ama ben 16 da hissetim sanırım karın yapısı ya da kiloyla alakalı olabilir diye düşünüyorum ve en önemlisi bebeğim hareketleriyle sanırım benim bene hiperaktif 😂🧿 şu an 20 mesela takla atıyor resmen elini dışarıda hissediyorum uyandığını anlıyorum sizinde yakındır 1-2 haftaya kalmadan hissedersiniz kaşık kısmında bağırsak hareket gibi oluyor ilk zamanlar oradan aklınızda kalsın tekme olarak beklemeyin önce 🥰
Myrtle Yarenbyz53 19da hissettim . Elimi koyunca pat pat hafif sekilde. Simdi 21 aksamlari el koymadan da hissediyorum artik :)
Nadiaa Ben de erken hissedenlerdenim, 14te hissetmiştim ilk. 18de eşim de hissetti dokununca. Yorumlarda yazanlar olmuş, kaçıncı hamilelik oldu, karın yapısı vs etkiliyormuş hissetmeyi
Serendipity16 Yarenbyz53 18+4’te hissetmiştim 21. Haftaya kadar hissetmemek normal zaten öyle bariz bi hissetme olmuyor pıt pıt kalp atışı gibi oluyor
MahurunAnnesi @Yarenbyz53 ilkini 14. Haftamda hissettim ve sonrasında hiç durmadan kesintisiz devam etti sonuç yerinde durmayan bir evladim var 😄 ikinci kız şuan 14teyiz damar seyirmesi bi iki sefer oldu da emin olamiyorum hareketi mi değilmi 🤷🏻♀️
Serendipity16 Yarenbyz53 hissetmiş olabilirsiniz bende ilkten emin olamadım bağırsak hareketi falan diye düşündüm doktora sordum bebektir dedi zaten o günden sonra her gün hissedince anladım zamanla daha güçlü oluyormuş hareketleri bazen aniden yapınca korkuyorum ben 😂