Eagil 14 haftalik gebeyim.Gebelik öncesi de bas agrim olurdu ama ayda bir yada cok aglarsam ama simdi hergun ya migrenim tutuyor ya gozlerim agriyor hicbir seye dikkat kesilemiyorum.parol iceyim dicem ama surekli surekli ilac mi icicem ne yapabilirm yardim lutfen
Busrass Eagil canm bende öyleydim geçiyo zamanla merak etme. Ben eczaneden soğuk jelli bi migren saç bandı var ondan aldım çok işe yaradı fiyatıda uygundu denemeni tavsiye ederm
Toma Aynı Durumdayım Ben De 13 Haftamdayım Çok Baş Ağrılarım Oluyor. Bende Ostrohondoz Hastalığı Var Yani Tuz Var Boyun Kısımlarımda Ve Fena Oluyorum. Boynumu Bağlayıp Kafama Şapka Geçiriyorum Sıcak Tutuyorum Geçiyor Normalde. Fakat Çok Şiddetli Ağrıysa Az Önce Söylediğim Gibi Bürünüp Uyumaktan Başka Çarem Olmuyor
fgunesli Merhaba gecmis olsun. Basinizda şakak bolgelerinize vicks surerek masaj yapmayı deneyin bende cok rahatlatiyo, ya da eczaneden nane taşı alip yine şakak bolgelerinize daireler cizerek masaj yapabilirsiniz
Baharatinkizi İlk haftalarda çok oluyor evet, ense köküne soğuk press yapın dolaptaki jellerle, 20ye doğru geçiyor Allah yardımcınız olsun