Ahsksdk Kızlar hamileyim ne yapmam gerekiyor boğazım felaket durumda iyice kötü olmadan neler yapabilirim evde
Beeyzanurr Ahsksdk sirkelii su ile gargara yapip pekmez iciyoruz her sabah yoksa yumusamiyor. Gecmis olsun hepimiz salgina yakalandik bende burun tıkanıklığı sebebiyle uyuyamıyorum
Parsmommy Ahsksdk Ben nane limon içiyorum birde bol portakal ,yeşil kırmızı biber c vitamini almaya çalışıyorum yani
Salihaa123 Ahsksdk Merhaba, geçen boğazım ağrıyordu süt, karabiber, bal yaptım. Sabah akşam yarım bardak. Sütü kaynatıp içine ekledim. Yavaşça tükettim. Boğazımı geçirdi. Ama öncesinde mutlaka diş fırçalama, tuzlu suyla gargara yaptım. Umarım bir an önce düzelir boğazınız🙏
Betlergenn Ahsksdk Bende 1 diş sarımsak rendeledim içine 2 tatlı kaşığı bal birazda limon sıktım gece yatarken onu yedim. O gece ilk defa boğaz ağrım olmadan uyudum sabah kalktığımda o tahriş hissi yoktu
Parsmommy Ahsksdk en iyisi doktorunuza sorun açıkçası bana sıkıntı yok dendi zaten çok içmiyorum bir çay bardağı az nane ile fazla kaynatmadan
FatSon9993 Ahsksdk vallahi ne yalan söyleyeyim 1 haftadır boğaz ağrısı kuruluk öksürük aldı başını gidiyor ne yaptıysam yapayım geçmedi şimdi hafifledi ama hala var en çokta geceleri çok kötü oluyorum ama şunu söyleye bilirim terlemekte fayda var sonra ılık duş
Minigimvebiz Ahsksdk kaç haftalık hamilesiniz? Ben 37+2 yim bir kaç gündür ben de gribim. Sarımsak, bal, limon karıştırıp yutuyorum. Ihlamur, dut kurusu, zencefil, bal, limon falan karıştırıp çay yapıp içiyorum. Çok şükür iyi geliyor gibi.
Ahsksdk Minigimvebiz 20+6 haftalık hamileyim cidden ne yapsam şaşırdım internette her şey farklı yazıyo o yüzden aklım karıştı
Umayym Merhaba bende çok uzun süre bogaz ağrısı geçirdim ne denediysem olmadı doktorumdan en son öneri aldım bepanten pastil önerdi aldım 2 güne düzeldi çok rahatladım şimdi en ufak bogaz ağrısında kullanıyorum