betule2002 Merhabalar, okuduğum kadarıyla hastaneye götürücekler listesinde depend alın diyorlar. Başka bir marka var mı amaç emici külot olması mı yoksa depend mi? En büyük boy ped işe yarar mı ? Bilgisi olan var mı?
Busy betule2002 doğum çantama hem külot bez hem de mesane pedi koymustum. Devlet hastanesinde mesane pedini kullandırdılar doğumdan sonra . Külot bez enfeksiyon yapıyo kullanma dediler . Bu arada markası farketmez
minimix betule2002 ben Depend aldım ama hastanede içine evony nin mesane pedinden taktılar her seferinde değiştirmesi zor olmasın diye çok güzel oldu
whitedream betule2002 e bebekten lohusa pedi almıştım ilkinde memnun kaldım şimdi ki doğumumda da ondan aldım sezeryandı
Anzilha Ben doğumum da depend de aldım,lohusa pedi de almıştım.Lohusa pedi benim için daha rahat olmuştu.Depend külot gibi giy çıkar da zorlanıyordum,ağrım oluyordu eğildiğim için.Ped daha iyi olmuştu benim için.
Smy17 betule2002 valla ben depend depend diyenlere diyordum abartıyorlar dikişlerle külot bezi nasıl giycem falan diyordum ama çok kurtarıcı oldu ben doğumdan eve gelince de kullandım bi süre lohusa pedi de almıştım onda çok rahat edemedim dependi öneririm hiç zorlanmadım. Ben l beden aldım rahattı
Anzilha Deletedmom_112 e bebekten aldım ben.Diğer pedlere göre daha büyük ,geniş ve sıvı geçirmezliği daha iyi
Nazlimom betule2002 ben almıştım doğuma giderken hemşire kullandirmadi dikişerinin hava almadı lazım dedi hasta bezi taktı ertesi günde orkid takıp cıktım gereksiz bende depend
Derinnmom betule2002 benim doktorum külot bezler enfeksiyon yapıyor ve ağrın olduğu için giyme dedi. Lohusa pedi diye birşey önerdi onu aldım e bebekten. Rabbim nasip ederse onu götürcem hastaneye
Berel06 betule2002 bir paket büyük boy depent al mutlaka kilot gibi giyiyosun ilk bir iki gün çok rahat oluyor birde ebebekten lohusa pedi al çok işe yarıyor